Περιγραφή Θέσεων Εργασίας στην Carglass®

Διαβάστε τις περιγραφές εργασίας για να δείτε αν διαθέτετε τα απαραίτητα προσόντα ως Σύμβουλος του Κέντρου Επικοινωνίας Πελατών, Τεχνικός ή Διευθυντής Υποκαταστήματος.

Διευθυντής υποκαταστήματος

Σας δίνεται η ευκαιρία να διευθύνετε ένα υποκατάστημα της Carglass® και να καθοδηγείτε μια ομάδα ειδικευμένων τεχνικών.

Σχετικά με την εργασία

Ως διευθυντής υποκαταστήματος θα πρέπει να υπερβαίνετε τις προσδοκίες των πελατών μας καθημερινά φροντίζοντας να λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλότατης ποιότητας. Επίσης ως υπεύθυνος θα πρέπει να φροντίζετε ώστε να πληρούνται οι προδιαγραφές απόδοσης μέσα από την αποτελεσματική διαχείριση όλων των πόρων του υποκαταστήματος μεγιστοποιώντας έτσι τις πωλήσεις και την αποδοτικότητα.

Ως διευθυντής υποκαταστήματος θα είστε υπόλογος σε κάποιον περιφερειακό διευθυντή επιχειρήσεων.

Βασικές υπευθυνότητες

Προσδοκούμε να αναπτύξετε την επιχείρηση διατηρώντας την υπάρχουσα πελατειακή βάση και αυξάνοντας τις πωλήσεις, φροντίζοντας να εξακριβώνετε, να επισκέπτεστε και να κερδίζετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες από κοινού με το προσωπικό του υποκαταστήματος, την ομάδα πωλήσεων και τον περιφερειακό διευθυντή.

Επίσης θα πρέπει να διευθύνετε αποτελεσματικά το υποκατάστημα διασφαλίζοντας ότι όλοι οι προϋπολογισμοί και οι διάφοροι επιχειρηματικοί, οικονομικοί στόχοι και οι στόχοι που αφορούν την εξυπηρέτηση πελατών επιτυγχάνονται ή ξεπερνιούνται. Σ' αυτό περιλαμβάνεται και η μεγιστοποίηση των κερδών του υποκαταστήματος μέσω μιας αποτελεσματικής διαχείρισης των λειτουργικών κοστών.

Μια βασική υπευθυνότητα είναι να φροντίζετε όλοι οι στόχοι και τα αποτελέσματα να κοινοποιούνται αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας ότι όλα τα μέλη του προσωπικού γνωρίζουν, κατανοούν και εργάζονται για να επιτευχθούν ή να ξεπεραστούν οι συμφωνημένοι στόχοι και οι δείκτες απόδοσης (KPI's- Key Performance Indicators).

Ως διευθυντής υποκαταστήματος είναι απαραίτητο να κατανοείτε και να εφαρμόζετε όποτε χρειάζεται, τις τεχνικές πλευρές όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούνται από την Carglass® παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Θα πρέπει να εφαρμόζονται υψηλού επιπέδου πρακτικές υγιεινής κα ασφάλειας στο υποκατάστημα και το προσωπικό. Επίσης θα πρέπει να καθοδηγείτε υποδειγματικά, να παρέχετε κίνητρα και να διευθύνετε όλο το προσωπικό του υποκαταστήματος αμερόληπτα και με συνέπεια, διατηρώντας το ηθικό σε υψηλό επίπεδο.

Σε περιφερειακό επίπεδο, θα έχετε ένα βασικό ρόλο στην υποστήριξη των περιφερειακών επιχειρήσεων από κοινού με το περιφερειακό διευθυντή, τις υπηρεσίες της κεντρικής έδρας και άλλους διευθυντές υποκαταστημάτων.

Γενικά θα είστε πλήρως υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες του υποκαταστήματος, τα οικονομικά και τα άτομα.

Σύμβουλος κέντρου επικοινωνίας πελατών

Ένα προσοδοφόρο πακέτο για άτομα που είναι ικανά να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση πελατών τηλεφωνικά.

Σχετικά με την εργασία

Ως ένας από τους Συμβούλους του Κέντρου Επικοινωνίας συχνά θα είστε το πρώτο άτομο με το οποίο θα μιλούν οι αυτοκινητιστές όταν χρειάζονται τη βοήθειά μας.  Θα πρέπει να επιδεικνύετε μια ευπρόσδεκτη συμπεριφορά και να έχετε την ικανότητα να βρίσκετε την καλύτερη λύση νηφάλια και γρήγορα. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να διευθετήσετε κάποια επείγουσα κινητή υποστήριξη για κάποιον οδηγό του οποίου το παρμπρίζ έπαθε ζημιά ή μπορεί να σας ζητηθεί να εξηγήσετε θέματα σχετικά με την ασφάλεια κατά την οδήγηση με κατεστραμμένο κρύσταλλο αυτοκινήτου.  Αυτό που λέτε και ο τρόπος που το λέτε δημιουργεί μια σταθερή εντύπωση στους πελάτες μας, γι' αυτό θα σας παρέχουμε όλη την ενθάρρυνση, την εκπαίδευση και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να εκτελείτε την εργασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τοποθεσία

Ως ένας από τους συμβούλους του κέντρου επικοινωνίας η βάση σας θα είναι στην κεντρική έδρα της Carglass® στη Μεταμόρφωση, Τατοϊου 53. 

Οι απαιτήσεις μας

Θα σας παράσχουμε κάθε εκπαίδευση, ενθάρρυνση και υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε στο ρόλο σας. Όλα όσα ζητάμε από σας είναι να έχετε προηγούμενη εμπειρία στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών και προθυμία και ικανοποίηση για την παροχή άριστων υπηρεσιών.

Παροχές

Εκτός από τις βασικές αποδοχές και το μπόνους παρέχουμε ένα εκτεταμένο πακέτο παροχών το οποίο βρίσκεται υπό συνεχή αξιολόγηση για να διασφαλιστεί ότι παραμένουμε ανταγωνιστικοί.

Τεχνικός

Πολύ ικανοποιητικός μισθός για άτομα που είναι διαθέσιμα να μετακινούνται εκτός έδρας παρέχοντας άριστες υπηρεσίες στους αυτοκινητιστές.

Σχετικά με την εργασία

Δύο μέρες ποτέ δεν είναι ίδιες στη συγκεκριμένη εργασία. Ως ένας από τους τεχνικούς της κινητής ομάδας μας, θα βρίσκεστε καθ' οδόν για να βοηθήσετε διάφορα άτομα επισκευάζοντας ή αντικαθιστώντας κρύσταλλα σε κάθε τύπο οχήματος που μπορείτε να φανταστείτε - από ιδιωτικά αυτοκίνητα γενικής χρήσης και μινιμπάς μέχρι αθλητικά αυτοκίνητα.

Θα συμμετέχετε σε μια ομάδα αξιόπιστων ειδικευμένων τεχνικών που εργάζονται για τη νούμερο ένα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα η οποία ανήκει στην Belron® - τη μεγαλύτερη παγκοσμίως επιχείρηση στο τομέα των κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Οι απαιτήσεις μας

Αν σας αρέσει ειλικρινά να βοηθάτε τους πελάτες μας και θα θέλατε να προσφέρετε άριστες υπηρεσίες στους αυτοκινητιστές στην Ελλάδα - θα θέλαμε πραγματικά να έρθετε σ' επαφή μαζί μας. Εφόσον επιδεικνύετε τη σωστή συμπεριφορά και την προθυμία να παρέχετε με ευχαρίστηση άριστη εξυπηρέτηση πελατών, θα σας παράσχουμε την κατάρτιση και την εμπειρογνωμοσύνη που χρειάζεστε για να εκτελείτε την εργασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - ανεξάρτητα από τα προσόντα σας.

Παροχές

Ίσως να είναι μια δύσκολη εργασία δεδομένου ότι θα χρειαστεί να εργάζεστε σε διάφορες συνθήκες - ωστόσο υπάρχουν πολλές ανταμοιβές για τους τεχνικούς που εργάζονται σωστά.

Επιπλέον, παρέχουμε ένα εκτεταμένο πακέτο παροχών το οποίο βρίσκεται υπό συνεχή αξιολόγηση για να διασφαλιστεί ότι παραμένουμε ανταγωνιστικοί.

Επισκευή και Αντικατάσταση Κρυστάλλων Αυτοκινήτου

Γιατί να επιλέξετε την Carglass®;

επισκευή παρμπρίζ

Παρέχουμε εγγύηση
και ασφάλεια

Χρησιμοποιούμε προηγμένης τεχνολογίας εργαλεία, άριστες τεχνικές και γνήσια ανταλλακτικά, παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια για εσάς και την οικογένεια σας.

αντικατάσταση παρμπρίζ

Απλοποίηση
διαδικασιών

Συνεργαζόμαστε άμεσα με την ασφαλιστική σας εταιρία αναλαμβάνοντας όλη την γραφειοκρατία για λογαριασμό σας. Απλά κλείστε το ραντεβού σας.

επισκευή παρμπρίζ

Τηλεφωνικό Κέντρο
24/7/365

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο καλώντας στο 2130110081.

αντικατάσταση παρμπρίζ

Συχνές
ερωτήσεις

Έχετε απορίες; Πατήστε εδώ για να βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις των πελατών μας.