Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων

Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου

Η Carglass® μπορεί να βοηθήσει με την αποκατάσταση κάθε χτυπημένου κρυστάλλου του αυτοκινήτου σας.

Μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε κρύσταλλο σε οχήματα κάθε τύπου, μοντέλου ή ηλικίας και η τεχνική μας αρτιότητα στην εργασία που εκτελείται στο όχημά σας είναι εγγυημένη για όσο καιρό το κατέχετε ή το χρησιμοποιείτε.

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς επισκευάζουμε γρήγορα ένα υπάρχον παρμπρίζ, συνήθως ΔΩΡΕΑΝ εάν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας περιλαμβάνει κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων.

Οι τεχνικοί μας θα προσπαθήσουν πάντα να επισκευάσουν τη ζημιά του εμπρόσθιου παρμπρίζ για να σας γλυτώσουν από χάσιμο χρόνου και χρήματος. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να μην είναι εφικτό. Μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει αν το παρμπρίζ του οχήματός σας δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί και χρειάζεταιαντικατάσταση.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού ηλεκτρονικά και να επωφεληθείτε από τις γρήγορες και επαγγελματικές υπηρεσίες μας για τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας.

Αντικατάσταση πλαϊνού και οπίσθιου παρμπρίζ

Δεν είναι μόνο το εμπρόσθιο παρμπρίζ που μπορεί να χτυπηθεί ή να σπάσει.

Μπορούμε επίσης να αντικαταστήσουμε το πλαϊνό ή το οπίσθιο κρύσταλλο εύκολα και γρήγορα.

Δεν έχετε ασφαλιστική κάλυψη για θραύση κρυστάλλων;

Εάν η ασφάλεια σας καλύπτει την θραύση κρυστάλλου, τότε οι υπηρεσίες μας είναι ΔΩΡΕΑΝ για εσάς. Ωστόσο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και στην περίπτωση που το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας δεν περιλαμβάνει κάλυψη της θραύσης κρυστάλλων του οχήματός σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφαλιστική σας κάλυψη και επικοινωνήστε μαζί μας.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας