Οφέλη επισκευής παρμπρίζ αυτοκινήτων

Οφέλη επισκευής παρμπρίζ αυτοκινήτων

Γιατί να προτιμήσετε την επισκευή από την αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ;

Ένα θραύσμα μπορεί να δημιουργήσει ρωγμή οποιαδήποτε στιγμή

Εντοπίσατε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας ένα μικρό χτύπημα; Γνωρίζετε ότι με την πρώτη ανωμαλία στο οδόστρωμα, το χτύπημα θα εξελιχθεί γρήγορα σε ρωγμή;

Αν αυτό συμβεί ενώ οδηγείτε, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας. Το παρμπρίζ παρέχει μέχρι και το 30% της δομικής αντοχής του οχήματος και ο αερόσακος των επιβατών βασίζεται στο παρμπρίζ που παρέχει στήριξη όταν ο αερόσακος ανοίγει. Επισκευάζοντας ένα θραύσμα, το παρμπρίζ σας θα είναι το ίδιο ανθεκτικό όσο ήταν και πριν προκληθεί η ζημιά.

Ποια είναι τα Σημαντικότερα Οφέλη στην Επισκευή Παρμπρίζ;

Βασικός στόχος της Carglass® είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Γι’ αυτό, πάντα προσπαθούμε πρώτα να επισκευάσουμε το υπάρχον εμπρόσθιο παρμπρίζ,  προτού το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο, εξοικονομώντας για εσάς χρόνο και χρήμα.

Σημαντικοί παράγοντες στην επισκευή χτυπήματος εμπρόσθιου παρμπρίζ, όπως ο τύπος, το μέγεθος και η θέση της ζημιάς.

1. Εξοικονόμηση χρόνου

Η επισκευή ενός θραύσματος γίνεται πιο γρήγορα από την αντικατάσταση ολόκληρου του παρμπρίζ.  Χρειάζονται μόνο 30 λεπτά για την επισκευή ενός θραύσματος στο παρμπρίζ.

Η επισκευή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάποιο από τα καταστήματα της Carglass® ή μπορείτε να ζητήσετε να σας επισκεφτεί κάποιος από τους τεχνικούς μας στο σπίτι, στην εργασία ή οπουδήποτε βρίσκεστε.

2. Εξοικονόμηση χρημάτων

Αν διαθέτετε κάλυψη θραύσης για κρύσταλλα αυτοκινήτου στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, η Carglass® μπορεί συνήθως να επισκευάσει το παρμπρίζ δωρεάν.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάλυψη θραύσης για κρύσταλλα αυτοκινήτου στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, προλάβετε να επισκευάστε το χτύπημα πριν εξελιχθεί σε ρωγμή του παρμπρίζ! Η επισκευή κοστίζει μέχρι και 4 φορές λιγότερο από την αντικατάσταση.

Επικοινωνήστε άμεσα με ένα εξειδικευμένο σύμβουλο από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2130110081 για να λάβετε προσφορά.

3. Επισκευή παρμπρίζ χωρίς σκοτούρες

Δεν χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με την ασφαλιστική σας εταιρεία. Αφήστε την Carglass® να φροντίσει για όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για λογαριασμό σας για το διακανονισμό της επισκευής στην ασφαλιστική εταιρεία.

Αφού κανονίσετε ένα ραντεβού μαζί μας, θα επικοινωνήσουμε με την ασφαλιστική σας εταιρεία για να λάβουμε την έγκριση για τη διεκπεραίωση της εργασίας φροντίζοντας για όλες τις σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

4. Φιλική προς το περιβάλλον

Επιλέγοντας την επισκευή αντί της αντικατάστασης του παρμπρίζ, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού το υπάρχον κρύσταλλο δεν αφαιρείται.

Για την επισκευή του εμπρόσθιου παρμπρίζ χρησιμοποιείται η αποκλειστική μέθοδος ART®, που προσφέρει έως και 40% καλύτερο αποτέλεσμα.

Η εξελιγμένη ρητίνη HPX4 που χρησιμοποιείται, διοχετεύεται μέσω ειδικής διαδικασίας και γίνεται ένα σώμα με το κρύσταλλο, παρέχοντας απαράμιλλη αντοχή στο χρόνο και άριστο αποτέλεσμα.

Με την ολοκλήρωση της επισκευής, λαμβάνετε εγγύηση εφ’ όρου ζωής για την εργασία.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας