Εργαλεία επισκευής κρυστάλλου

Τεχνολογία & αποκλειστικά εργαλεία

Στην Carglass® κάνουμε χρήση αποκλειστικών πατενταρισμένων εργαλείων σε κάθε εργασία επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, που έχουν αναπτυχθεί από τo τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του ομίλου, Belron® Technical. Το Belron® Technical ιδρύθηκε το 1983 και αποτελείται από μια ομάδα Ανθρώπων που υποστηρίζουν όλες τις χώρες του ομίλου, με την παγκόσμια τεχνογνωσία τους και την πρωτοπόρο δράση.

Το Belron® Technical είναι υπεύθυνο για:

  1. τον εντοπισμό και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών την επισκευή και την αντικατάσταση των κρυστάλλων
  2. την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας και
  3. τη διεξαγωγή έρευνας στον τομέα της θραύσης κρυστάλλων

Τα αποκλειστικά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας:

Ezi-Wire®

Το Ezi-Wire® είναι ένα εργονομικό αποκλειστικό εργαλείο της Belron®. Αναπτύχθηκε ως η ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη μέθοδος, που βοηθά στην αφαίρεση του παρμπρίζ χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς στο αμάξωμα.

1-Tek®

Το 1-Tek® επιτρέπει στον τεχνικό να πραγματοποιήσει με ακρίβεια την τοποθέτηση του παρμπρίζ, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον άτομο για την εγκατάσταση και αποτρέποντας τραυματισμούς και καταπονήσεις. Εφευρέθηκε, αναπτύχθηκε, κατασκευάστηκε και κυκλοφόρησε αποκλειστικά για την Belron® και δοκιμάστηκε από το UK Health and Safety Executive.

GTS®

Το Glass Table System® έχει δοκιμαστεί από το UK Health & Safety Executive και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τις καταπονήσεις, βοηθώντας τον Τεχνικό να χειρίζεται με ασφάλεια το κρύσταλλο για την προετοιμασία του πριν την εγκατάσταση. Ο εξαιρετικά εργονομικός σχεδιασμός του GTS® επιτρέπει την ανύψωση ενός παρμπρίζ σε συνδυασμό με το 1-Tek.

Art®

Η ART® είναι ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κιτ επισκευής κρυστάλλου που χρησιμοποιείται για την επισκευή παρμπρίζ οχημάτων, η οποία βελτιώνεται συνεχώς από το Belron® Technical. Η κεφαλή ART® και το σύστημα κενού και πίεσης αναπτύχθηκε ειδικά από την Belron® για την ακριβέστερη εφαρμογή ρητίνης στην περιοχή της ζημιάς, ώστε να εξασφαλίζεται μια κορυφαία ποιότητα επισκευής παρμπρίζ κάθε φορά.

Glass Medic®

Η Glass Medic® αποτελεί μια αποκλειστική μέθοδο επισκευής εμπρόσθιου παρμπρίζ που επίσης έχει αναπτυχθεί από το Belron® Technical. Είναι ένα κιτ για την επισκευή κρυστάλλων που επαναφέρει πλήρως την ανθεκτικότητα του κρυστάλλου στις αρχικές του ιδιότητες, διοχετεύοντας ρητίνη στο θραύσμα.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα εξής εργαλεία:

OPL

Το OPL είναι ένα ανυψωτικό πτυσσόμενο μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για την τοποθέτηση παρμπρίζ μεγάλων οχημάτων, όπως λεωφορεία, φορτηγά κ.α.. Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι σε θέση να τοποθετήσει παρμπρίζ έως 100Kg για λεωφορεία και HGV μοντέλα.

AsTech®

Με το AsTech®, ο τεχνικός μπορεί να συνδέσει το ECU του οχήματος με το σύστημα βαθμονόμησης της ίδιας εταιρείας, το οποίο, χάρη στις συμφωνίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων, είναι σε θέση να επικοινωνεί απευθείας με το αυτοκίνητο, να το ξεκλειδώνει, εάν χρειάζεται, και να μεταδίδει τις οδηγίες βαθμονόμησης στον τεχνικό.

Πίνακας Παραμετροποίησης & Διαγνωστικό Εργαλείο

Στην Carglass® χρησιμοποιούμε ειδικούς πίνακες βαθμονόμησης που μας επιτρέπουν να επαναφέρουμε τη λειτουργία της κάμερας στις αρχικές της ιδιότητες, μετά την αντικατάσταση παρμπρίζ, για την στατική παραμετροποίηση. Για την δυναμική παραμετροποίηση της κάμερας ADAS, απαιτείται η οδήγηση του οχήματος με καθορισμένη ταχύτητα σε καλά σηματοδοτημένους δρόμους, με τη χρήση ειδικού εργαλείου χειρός.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας