Αντικατάσταση πίσω παρμπρίζ

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν ένα οπίσθιο παρμπρίζ πάθει ζημιά, αντίθετα από την περίπτωση του μπροστινού παρμπρίζ, θα πρέπει να αντικατασταθεί. Όλες οι αντικαταστάσεις οπίσθιου κρυστάλλου αυτοκινήτου που πραγματοποιούμε έχουν εγγύηση για την εργασία μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα που επισκευάστηκε ανήκει σε εσάς ή ότι το χρησιμοποιείτε εσείς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε στην ποιότητα της δουλειάς μας.

Στην Carglass® τοποθετούμε γνήσια κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM). Τα προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κρυστάλλων στον κόσμο, οι οποίοι προμηθεύουν και τις αυτοκινητοβιομηχανίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε κρύσταλλο που τοποθετείται είναι εξίσου καλό με το αρχικό κρύσταλλο που αντικαταστήσαμε.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσουμε με τον διακανονισμό της ζημιάς με την ασφαλιστική σας εταιρεία και να σας διευκολύνουμε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αντικατάσταση του πίσω παρμπρίζ

Κλείστε ένα ραντεβού για την αντικατάσταση του οπίσθιου παρμπρίζ και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στη σύντομη παρουσίασή μας για να δείτε πώς η Carglass® αντικαθιστά ένα σπασμένο οπίσθιο κρύσταλλο με ένα εξίσου καλό όπως το αρχικό.

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.