Αντικατάσταση πίσω παρμπρίζ

Αντικατάσταση πίσω παρμπρίζ

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν ένα οπίσθιο παρμπρίζ πάθει ζημιά, αντίθετα από την περίπτωση του μπροστινού παρμπρίζ, θα πρέπει να αντικατασταθεί. Όλες οι αντικαταστάσεις οπίσθιου κρυστάλλου αυτοκινήτου που πραγματοποιούμε έχουν εγγύηση για την εργασία μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα που επισκευάστηκε ανήκει σε εσάς ή ότι το χρησιμοποιείτε εσείς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε στην ποιότητα της δουλειάς μας.

Στην Carglass® τοποθετούμε γνήσια κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM). Τα προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κρυστάλλων στον κόσμο, οι οποίοι προμηθεύουν και τις αυτοκινητοβιομηχανίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε κρύσταλλο που τοποθετείται είναι εξίσου καλό με το αρχικό κρύσταλλο που αντικαταστήσαμε.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήσουμε με τον διακανονισμό της ζημιάς με την ασφαλιστική σας εταιρεία και να σας διευκολύνουμε στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Belron® Way of Fitting: Αντικατάσταση πίσω παρμπρίζ

Στην Carglass® ακολουθούμε την πιστοποιημένη μέθοδο Belron® Way of Fitting (BWoF). Η μέθοδος αυτή, έχει αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί από τον κορυφαίο παγκόσμιο φορέα αυτοκινήτου, IMI.

Φροντίδα του εσωτερικού του αυτοκινήτου

Βήμα 1:

Πριν από την αντικατάσταση του πίσω παρμπρίζ φροντίζουμε για την προστασία του αμαξώματος και του εσωτερικού του αυτοκινήτου, καλύπτοντας αυτές τις περιοχές.

Βήμα 2:

Αφαιρούμε από το αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν πιο σχολαστικά τυχόν διασκορπισμένα κρύσταλλα, καθαρίζοντας το εσωτερικό μέρος του. Έπειτα κόβουμε και αφαιρούμε τα στεγανωτικά λάστιχα ή την κόλλα που συγκρατούν το πίσω παρμπρίζ στη θέση του και στη συνέχεια το αφαιρούμε από το αυτοκίνητο.

Αφαίρεση διασκορπησμένων κρυστάλλων
Αντικατάσταση πλαισίου του αυτοκινήτου

Βήμα 3:

Εφαρμόζουμε μια πρώτη επίχριση στο πλαίσιο του αυτοκινήτου και αφού στεγνώσει, εφαρμόζουμε μια ειδική συνδετική κόλλα στο καινούριο πίσω παρμπρίζ, για να διασφαλιστεί μια ισχυρή και σωστή εφαρμογή.

Βήμα 4:

Στη συνέχεια, το καινούριο πίσω παρμπρίζ προσαρμόζεται στο αυτοκίνητο και επανατοποθετούνται όλα τα αρχικά στοιχεία που αφαιρέθηκαν. Συνιστούμε το όχημα να παραμένει στη θέση του για 30 λεπτά τουλάχιστον, ώστε να στεγνώσει η κόλλα.

Προσαρμογής καινούριου παρμπρίζ

Εγγύηση Πίσω παρμπρίζ

Όλες οι αντικαταστάσεις οπίσθιου κρυστάλλου αυτοκινήτου που πραγματοποιούμε έχουν εγγύηση για την εργασία μόνο υπό την προϋπόθεση ότι το όχημα που επισκευάστηκε ανήκει σε εσάς ή ότι το χρησιμοποιείτε εσείς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε στην ποιότητα της δουλειάς μας.

Αντικατάσταση του πίσω παρμπρίζ

Κλείστε ένα ραντεβού για την αντικατάσταση του οπίσθιου παρμπρίζ και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στη σύντομη παρουσίασή μας για να δείτε πώς η Carglass® αντικαθιστά ένα σπασμένο οπίσθιο κρύσταλλο με ένα εξίσου καλό όπως το αρχικό.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας