Επισκευή χτυπήματος εμπρόσθιου παρμπρίζ

Στην Carglass® είμαστε περήφανοι για την υπόσχεση μας, ‘Πρώτα επισκευή’, την οποία πάντα προσπαθούμε να κρατήσουμε και να επισκευάσουμε το χτυπημένο κρύσταλλό του αυτοκινήτου σας πριν το αντικαταστήσουμε. Εξοικονομώντας σας έτσι χρόνο και χρήμα που απαιτείται συνήθως για την αντικατάσταση.

Ένα χτυπημένο παρμπρίζ μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή - και συνήθως όταν δεν θα το περιμένετε. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να επισκευαστεί το χτύπημα αμέσως μόλις το αντιληφθείτε.

ΔΩΡΕΑΝ επισκευή χτυπημένου εμπρόσθιου παρμπρίζ

Εάν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του αυτοκινήτου σας περιλαμβάνει κάλυψη για θραύση κρυστάλλων , τότε η επισκευή του χτυπημένου παρμπρίζ γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για εσάς – χωρίς περαιτέρω επιβαρύνσεις και χωρίς να επηρεάζει το bonus malus. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, με τον διακανονισμό ζημιάς με την ασφαλιστική σας εταιρεία, η Carglass®μπορεί να σας βοηθήσει και σε αυτό.

Ρίξτε μια ματιά στη παρουσίαση παρακάτω για να δείτε πως η Carglass® μπορεί να επισκευάσει γρήγορα ένα χτυπημένο παρμπρίζ, επαναφέροντάς το συνήθως στην αρχική του κατάσταση και αντοχή.

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.

 

 

 
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς, την ασφαλή λειτουργία, τη μέγιστη απόδοσή και τη βελτίωση της περιήγησής σας.