Ποίοτητα και εγγύηση

Ποιότητα & εγγύηση εμπρόσθιου παρμπρίζ

Θέτοντας το απλά, η τεχνική μας αρτιότητα είναι εγγυημένη εφ' όρου ζωής.

Σας παρέχουμε μόνο την υψηλότερη ποιότητα

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε

Στην Carglass® χρησιμοποιούμε μόνο κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM) που προέρχονται απευθείας από τον προμηθευτή του κατασκευαστή του οχήματός σας, διασφαλίζοντας ότι κάθε κρύσταλλο που τοποθετείται είναι εξίσου καλό με το αρχικό κρύσταλλο που αντικαθίσταται. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα κρύσταλλα αντικατάστασης προέρχονται από τις εταιρείες που προμηθεύουν τα γνήσια κρύσταλλα στους μεγαλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Ποιότητα κρυστάλλου που τοποθετείται από την Carglass

Η ποιότητα των τεχνικών της Carglass®

Το Εθνικό Κέντρο Κατάρτισης που διαθέτουμε στο Birmingham είναι το μόνο αναγνωρισμένο κέντρο εκπαίδευσης στο είδος του στο Ηνωμ. Βασίλειο, παρέχοντας σε κάθε τεχνικό της Carglass® ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης προκειμένου να διασφαλίζεται μια τεχνική αρτιότητα πολύ υψηλού επιπέδου.

Η Carglass® είναι επίσης περήφανη που έχει Πιστοποίηση Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015.


Πιστοποιημένη Μέθοδος από το ΙΜΙ

Η μέθοδος Belron® Way of Fitting (BWoF), που εφαρμόζουμε στην αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS αποτελεί τη μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία σε όλο τον κλάδο. Η συγκεκριμένη μέθοδος ακολουθείται από όλους τους τεχνικούς του Ομίλου παγκοσμίως και έχει λάβει πιστοποίηση από τον κορυφαίο Παγκόσμιο Φορέα Αυτοκινήτου, IMI. Το Institute of Motor Industry (IMI) αποτελεί το μοναδικό Επαγγελματικό Ινστιτούτο της Αυτοκινητοβιομηχανίας, εξουσιοδοτημένο να αξιολογεί και να πιστοποιεί τεχνικούς και υπηρεσίες. 

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Στην Carglass® κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να διεκπεραιώνουμε σωστά και γρήγορα κάθε εργασία, κάθε φορά.  Παρόλα αυτά, μπορεί πολύ σπάνια να παρουσιαστούν προβλήματα. Στην περίπτωση αυτή, σας εγγυόμαστε ότι θα ενεργήσουμε άμεσα ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που ενδεχομένως προκύψει. Στην απίθανη περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, απλά τηλεφωνήστε στην ειδική Γραμμή Φροντίδας Πελατών Carglass® στο 2130110081 για να μιλήσετε με κάποιον από τους Συμβούλους Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας