Ποιότητα & εγγύηση εμπρόσθιου παρμπρίζ

Θέτοντας το απλά, η τεχνική μας αρτιότητα είναι εγγυημένη εφ' όρου ζωής.

Σας παρέχουμε μόνο την υψηλότερη ποιότητα

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε

Στην Carglass® χρησιμοποιούμε μόνο κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM) που προέρχονται απευθείας από τον προμηθευτή του κατασκευαστή του οχήματός σας, διασφαλίζοντας ότι κάθε κρύσταλλο που τοποθετείται είναι εξίσου καλό με το αρχικό κρύσταλλο που αντικαθίσταται. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα κρύσταλλα αντικατάστασης προέρχονται από τις εταιρείες που προμηθεύουν τα γνήσια κρύσταλλα στους μεγαλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές αυτοκινήτων.

ποιότητα εγγύηση εμπρόσθιου παρμπρίζ

Η ποιότητα των τεχνικών της Carglass®

Το Εθνικό Κέντρο Κατάρτισης που διαθέτουμε στο Birmingham είναι το μόνο αναγνωρισμένο κέντρο εκπαίδευσης στο είδος του στο Ηνωμ. Βασίλειο, παρέχοντας σε κάθε τεχνικό της Carglass® ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης προκειμένου να διασφαλίζεται μια τεχνική αρτιότητα πολύ υψηλού επιπέδου.

Η Carglass® είναι επίσης περήφανη που έχει Πιστοποίηση Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2015.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Στην Carglass® κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να διεκπεραιώνουμε σωστά και γρήγορα κάθε εργασία, κάθε φορά.  Παρόλα αυτά, μπορεί πολύ σπάνια να παρουσιαστούν προβλήματα. Στην περίπτωση αυτή, σας εγγυόμαστε ότι θα ενεργήσουμε άμεσα ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που ενδεχομένως προκύψει. Στην απίθανη περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, απλά τηλεφωνήστε στην ειδική Γραμμή Φροντίδας Πελατών Carglass® στο 2130110081 για να μιλήσετε με κάποιον από τους Συμβούλους Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας.

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.

 

 

Στην Carglass® διαθέτουμε ειδικά πατενταρισμένα εργαλεία που αναπτύσσονται διαρκώς από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης "Belron® Technical" και εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα εργασίας.

Δείτε στο σύντομο βίντεο την παρουσίαση:

  • της αποκλειστικής μεθόδου επισκευής εμπρόσθιου παρμπρίζ Glass Medic®
  • του πατενταρισμένου εργαλείου εξαγωγής παρμπρίζ Ezi Wire®
  • του αποκλειστικού εργαλείου υποβοήθησης για την τοποθέτηση παρμπρίζ 1Tek®