Πώς επισκευάζουμε ένα θραύσμα στο παρμπρίζ

Στην Carglass®  δίνουμε «προτεραιότητα στην επισκευή». Πάντοτε προσπαθούμε να επισκευάζουμε ένα θραύσμα στο παρμπρίζ προτού το αντικαταστήσουμε, εξοικονομώντας το χρόνο και τα χρήματα που απαιτούνται στην αντικατάσταση.

Η Διαδικασία Επισκευής Παρμπρίζ Αυτοκινήτου

Για τη διασφάλιση της σωστής επισκευής και της ασφάλειας του οδηγού και των συνεπιβατών του οχήματος, ακολουθούνται συγκεκριμένα βήματα.

Η διαδικασία επισκευής που χρησιμοποιούμε έχει πιστοποιηθεί από τον Παγκόσμιο Φορέα Αυτοκινήτων, IMI, ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία όλου του κλάδου. Η Carglass® αποτελεί τη μοναδική εταιρεία του κλάδου, που αναγνωρίζεται για τις υψηλές προδιαγραφές εργασιών επισκευής και τοποθέτησης κρυστάλλων.

Η επισκευή ολοκληρώνεται μέσα σε 30 λεπτά και ολοκληρώνεται με τη χρήση της αποκλειστικής πατενταρισμένης τεχνολογίας ART®.

1.Προετοιμασία θραύσματος για επισκευή παρμπρίζ

Αρχικά, φροντίζουμε το θραύσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρό, ούτως ώστε το υλικό που χρησιμοποιούμε για την επισκευή του θραύσματος να προσαρμοστεί σωστά στο παρμπρίζ.

επισκευή_εμπρόσθιου_παρμπρίζ.png

2.Πλήρωση θραύσματος με ρητίνη

Έπειτα τοποθετούμε μια ειδική συσκευή πάνω στην κατεστραμμένη περιοχή, η οποία δημιουργεί κενό. Όταν αναρροφηθεί όλος ο αέρας, γεμίζουμε το θραύσμα με ρητίνη.

επισκευή_παρμπρίζ.png

3.Σκλήρυνση της ρητίνης

Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ένα ειδικό εργαλείο υπεριώδους ακτινοβολίας (UV-Light) για να στερεοποιηθεί η ρητίνη. Χρειάζονται περίπου 3 λεπτά για να σκληρύνει η ρητίνη.

παρμπριζ_επισκευή.png

4.Ολοκλήρωση της εργασίας

Όταν η ρητίνη είναι στεγνή, καθαρίζουμε το παρμπρίζ, αφαιρώντας τυχόν υπολείμματα ρητίνης και στιλβώνουμε το σημείο που επισκευάστηκε, ώστε η επιφάνεια να είναι εντελώς λεία.

επισκευή_θραύσματος_παρμπρίζ.png

 

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.