Επισκευή θραύσματος αυτοκινήτου

Πώς επισκευάζουμε ένα θραύσμα στο παρμπρίζ

Στην Carglass®  δίνουμε «προτεραιότητα στην επισκευή». Πάντοτε προσπαθούμε να επισκευάζουμε ένα θραύσμα στο παρμπρίζ προτού το αντικαταστήσουμε, εξοικονομώντας το χρόνο και τα χρήματα που απαιτούνται στην αντικατάσταση.

Η Διαδικασία Επισκευής Παρμπρίζ Αυτοκινήτου

Για τη διασφάλιση της σωστής επισκευής και της ασφάλειας του οδηγού και των συνεπιβατών του οχήματος, ακολουθούνται συγκεκριμένα βήματα.

Η επισκευή ολοκληρώνεται μέσα σε 30 λεπτά και ολοκληρώνεται με τη χρήση της αποκλειστικής πατενταρισμένης τεχνολογίας ART®.

Εργαλείο καθαρισμού θραυσματός για την επισκευή παρμπρίζ

1.Προετοιμασία θραύσματος για επισκευή παρμπρίζ

Αρχικά, φροντίζουμε το θραύσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρό, ούτως ώστε το υλικό που χρησιμοποιούμε για την επισκευή του θραύσματος να προσαρμοστεί σωστά στο παρμπρίζ.

2. Θέση Θραύσματος

Το θραύσμα θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση, μεγαλύτερη από 5 εκατοστά από την άκρη του παρμπρίζ.

Θέση θραύσματος παρμπίζ
Οπτικό πεδίο οδηγού στο παρμπίζ

3. Οπτικό Πεδίο Οδηγού

Το θραύσμα δεν θα πρέπει αν βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού, που είναι η περιοχή εύρους περίπου 30 εκατοστών από το κέντρο του τιμονιού.

Σε περιπτώσεις σπασίματος εμπρόσθιου παρμπρίζ, η επισκευή κρίνεται αδύνατη, για αυτό και προτείνουμε την αντικατάστασή του, για την ασφάλειά σας.

4. Ολοκλήρωση της εργασίας

Όταν η ρητίνη είναι στεγνή, καθαρίζουμε το παρμπρίζ, αφαιρώντας τυχόν υπολείμματα ρητίνης και στιλβώνουμε το σημείο που επισκευάστηκε, ώστε η επιφάνεια να είναι εντελώς λεία.

Ολοκλήρωση της εργασίας της επιστευής παρμπίζ
Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας