Πώς επισκευάζουμε ένα θραύσμα στο παρμπρίζ

Στην Carglass®  δίνουμε «προτεραιότητα στην επισκευή». Πάντοτε προσπαθούμε να επισκευάζουμε ένα θραύσμα στο παρμπρίζ προτού το αντικαταστήσουμε, εξοικονομώντας το χρόνο και τα χρήματα που απαιτούνται στην αντικατάσταση.

Η Διαδικασία Επισκευής Παρμπρίζ Αυτοκινήτου

Για τη διασφάλιση της σωστής επισκευής και της ασφάλειας του οδηγού και των συνεπιβατών του οχήματος, ακολουθούνται συγκεκριμένα βήματα.

Η επισκευή ολοκληρώνεται μέσα σε 30 λεπτά και ολοκληρώνεται με τη χρήση της αποκλειστικής πατενταρισμένης τεχνολογίας ART®.

1.Προετοιμασία θραύσματος για επισκευή παρμπρίζ

Αρχικά, φροντίζουμε το θραύσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρό, ούτως ώστε το υλικό που χρησιμοποιούμε για την επισκευή του θραύσματος να προσαρμοστεί σωστά στο παρμπρίζ.

επισκευη παρμπριζ

2.Πλήρωση θραύσματος με ρητίνη

Έπειτα τοποθετούμε μια ειδική συσκευή πάνω στην κατεστραμμένη περιοχή, η οποία δημιουργεί κενό. Όταν αναρροφηθεί όλος ο αέρας, γεμίζουμε το θραύσμα με ρητίνη.

επισκευή_παρμπρίζ.png

3.Σκλήρυνση της ρητίνης

Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ένα ειδικό εργαλείο υπεριώδους ακτινοβολίας (UV-Light) για να στερεοποιηθεί η ρητίνη. Χρειάζονται περίπου 3 λεπτά για να σκληρύνει η ρητίνη.

παρμπριζ επισκευη

4.Ολοκλήρωση της εργασίας

Όταν η ρητίνη είναι στεγνή, καθαρίζουμε το παρμπρίζ, αφαιρώντας τυχόν υπολείμματα ρητίνης και στιλβώνουμε το σημείο που επισκευάστηκε, ώστε η επιφάνεια να είναι εντελώς λεία.

επισκευη θραυσματος παρμπριζ

 

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.