Επισκευή Εμπρόσθιου Παρμπρίζ Αυτοκινήτου

Κόστος επιδιόρθωσης κρυστάλλου αυτοκινήτου

Με απλά λόγια, το κόστος της επιδιόρθωσης κρυστάλλου του αυτοκινήτου σας στην Carglass® θα εξαρτηθεί από τρείς βασικούς παράγοντες:

  1. Τον τύπο ζημιάς π.χ. χτύπημα ή ρωγμή.
  2. Το κρύσταλλο που έπαθε ζημιά, π.χ. το παρμπρίζ ή το πλαϊνό κρύσταλλο.
  3. Αν η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας καλύπτει τη θραύση κρυστάλλων.

Παρόλα αυτά, γενικά, αν έχετε ασφαλιστική κάλυψη για θραύση κρυστάλλων και μπορούμε να επισκευάσουμε το υπάρχον κρύσταλλο (π.χ. χτύπημα στο εμπρόσθιο παρμπρίζ) αντί να το αντικαταστήσουμε, η εργασία θα διεκπεραιωθεί ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό συμβαίνει επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις καλύπτεται από την ασφαλιστική εταιρεία σας. Πιο απλά, μπορούμε συνήθως να έρθουμε απευθείας σε επαφή με την ασφαλιστική σας εταιρεία, με την οποία συνεργαζόμαστε, και να διαχειριστούμε το διακανονισμό ζημιάς για λογαριασμό σας, δίνοντας σε εσάς τη δυνατότητα να αποφύγετε το άγχος να ζητάτε την αποζημίωσή σας. Εάν έχετε ασφάλεια, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού τώρα για τις υπηρεσίες κρυστάλλου.

Δεν έχετε ασφάλεια;

Εάν η ασφάλειά σας δεν καλύπτει την θραύση κρυστάλλου, μην ανησυχείτε – μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Ελάτε σε επαφή με την Carglass® για το κόστος επισκευής παρμπρίζ, αντικατάστασης πλαϊνού κρυστάλλου ή αντικατάστασης οπίσθιου κρυστάλλου.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας