Επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου;

 Η Carglass® Ελλάδας ανανέωσε επιτυχώς την πιστοποίηση ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, από τον φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas Hellas A.E. Η εταιρεία λαμβάνει αδιαλείπτως πιστοποίηση ISO από το 2005.

Carglass Logo 1

Η ανανέωση της πιστοποίησης επιβεβαιώνει την συστηματική τήρηση των διαδικασιών τόσο σε τεχνικό, όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο, και αποτελεί επικύρωση για την υψηλή ποιότητα των εργασιών και την άριστη εξυπηρέτηση. Μέσω της αυστηρής εφαρμογής των ενδεδειγμένων μεθόδων, τόσο στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων, στην παραμετροποίηση ADAS και στις επιπλέον υπηρεσίες, όσο και στις διαδικασίες εσωτερικής διαχείρισης και λειτουργίας, η Carglass® Ελλάδας εναρμονίζεται πλήρως με τις απαιτήσεις της πιστοποίησης ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Η Carglass® Ελλάδας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους Ανθρώπους της, έχει αναπτύξει και ακολουθεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που διασφαλίζει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και συμμορφώνεται πλήρως στις ενδεδειγμένες επιχειρησιακές πρακτικές.

Παραμένοντας πιστή στον βασικό της Σκοπό που δεν είναι άλλος από το να δίνει λύσεις στα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον, η Carglass® Ελλάδας δεσμεύεται για την συνεχή βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της και την τήρηση πρότυπων διαδικασιών στην φιλοσοφία της πελατοκεντρικής της κουλτούρας.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας
4.8    reviews

Καταστήματα Carglass®

Καταστήματα Carglass®

Γιατί να επιλέξετε την Carglass®;

εγγύηση και ασφάλεια

Παρέχουμε εγγύηση και ασφάλεια

απλοποίηση διαδικασιών

Απλοποίηση διαδικασιών

τηλεφωνικό κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο 24/7/365

συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις


Παρέχουμε εγγύηση και ασφάλεια


Απλοποίηση διαδικασιών


Τηλεφωνικό Κέντρο 24/7/365


Συχνές ερωτήσεις

Carglass®

Η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως.

Είτε επιλέξετε να σας λύσουμε το πρόβλημά σας σε κάποιο από τα καταστήματά μας, που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, είτε προτιμήσετε την άνετη λύση να σας επισκεφτεί κάποιος από τους τεχνικούς μας με την κινητή μας μονάδα στο σπίτι σας, στο γραφείο ή οπουδήποτε βρίσκεστε - κυρίως σε περιοχές κοντά σε κάποιο κατάστημά μας - μπορείτε να μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η τεχνική μας αρτιότητα είναι εγγυημένη εφ' όρου ζωής του οχήματός σας.

Περισσότερα