Επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου;

Η Carglass® ενδυναμώνει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην παραμετροποίηση συστημάτων ADAS με την  επέκταση των σημείων που προσφέρουν την υπηρεσία, δημιουργώντας το μεγαλύτερο δίκτυο παραμετροποιήσεων συστημάτων ADAS σε όλη την Ελλάδα.

 Με την διεύρυνση του δικτύου παραμετροποίησης συστημάτων ADAS εκτός από το δίκτυο των 22 εταιρικών καταστημάτων της εταιρείας, οι αυτοκινητιστές μπορούν να εξυπηρετούνται σε επιπλέον 16 στρατηγικά σημεία επιτυγχάνοντας έτσι συνολική γεωγραφική κάλυψη 38 σημείων.

Η Carglass® Ελλάδας αποτελεί την πρώτη εταιρεία του κλάδου που βλέποντας το μέλλον της αυτοκίνησης, ήδη από το 2014 επενδύει συστηματικά σε τεχνολογικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία και εκπαιδεύσεις του προσωπικού, ώστε να  πραγματοποιεί παραμετροποίηση συστημάτων ADAS με την απαραίτητη ασφάλεια και υπευθυνότητα. Η Carglass® είναι το μοναδικό δίκτυο του κλάδου στην ελληνική αγορά, που έχει πιστοποιηθεί από το 2020 από το Institute of the Motor Industry, καθιστώντας τη μέθοδο που εφαρμόζει στην παραμετροποίηση συστημάτων ADAS ως τη  μονή ενδεδειγμένη.

O όμιλος της Belron® (Carglass®) αποτελεί την πρώτη εταιρία σε παγκόσμιο επίπεδο με 1.000.000 παραμετροποιήσεις συστημάτων ADAS το 2021, γεγονός που τoν καθιστά τον μεγαλύτερο πάροχο της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Οι συστηματικές εκπαιδεύσεις και η υποστήριξη από την έμπειρη Τεχνική Ομάδα του ομίλου της Belron® και της Carglass® εξασφαλίζουν την ολοκληρωμένη και ασφαλή πραγματοποίηση της παραμετροποίησης συστημάτων ADAS σε όλα τα σημεία πανελλαδικά. 

Με σκοπό την ολιστική εξυπηρέτηση των αυτοκινητιστών, η εταιρεία συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας και επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες είναι πάντα έτοιμη να εξυπηρετεί με υπευθυνότητα τους οδηγούς. Παράλληλα, διευρύνοντας διαρκώς τα σημεία παροχής παραμετροποίησης συστημάτων ADAS  και μέσα από την εμπειρία 8 ετών, η Carglass® είναι σε θέση να εγγυάται για την πιστή τήρηση των οδηγιών που ορίζουν οι κατασκευαστές και την ασφάλεια των οδηγών και συνεπιβατών, που την εμπιστεύονται καθημερινά από το 2001.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας
4.8    reviews

Καταστήματα Carglass®

Καταστήματα Carglass®

Γιατί να επιλέξετε την Carglass®;

εγγύηση και ασφάλεια

Παρέχουμε εγγύηση και ασφάλεια

απλοποίηση διαδικασιών

Απλοποίηση διαδικασιών

τηλεφωνικό κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο 24/7/365

συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις


Παρέχουμε εγγύηση και ασφάλεια


Απλοποίηση διαδικασιών


Τηλεφωνικό Κέντρο 24/7/365


Συχνές ερωτήσεις

Carglass®

Η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως.

Είτε επιλέξετε να σας λύσουμε το πρόβλημά σας σε κάποιο από τα καταστήματά μας, που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, είτε προτιμήσετε την άνετη λύση να σας επισκεφτεί κάποιος από τους τεχνικούς μας με την κινητή μας μονάδα στο σπίτι σας, στο γραφείο ή οπουδήποτε βρίσκεστε - κυρίως σε περιοχές κοντά σε κάποιο κατάστημά μας - μπορείτε να μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η τεχνική μας αρτιότητα είναι εγγυημένη εφ' όρου ζωής του οχήματός σας.

Περισσότερα