Blog

Best of Belron® 2022: Πυρετώδεις προετοιμασίες στη Βαρκελώνη!

bob

Σχεδόν ένας μήνας απομένει για τον φετινό τελικό του Best of Belron® που θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Ιουνίου, στο συνεδριακό κέντρο Fira de Barcelona. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην μεγάλη διοργάνωση που θα αναδείξει τον καλύτερο τεχνικό στις εργασίες κρυστάλλων σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα στους 29 φιναλίστ που εκπροσωπούν τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο όμιλος Belron®. Όλοι οι φιναλίστ αφού ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές του αντίστοιχου εθνικού τους Best of Belron ® σπεύδουν στη Βαρκελώνη για το μεγαλύτερο event της χρονιάς!

Ένα εντυπωσιακό σκηνικό στη Βαρκελώνη

Οι φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε μια εντυπωσιακή κεντρική σκηνή στο περίπτερο νούμερο 1 του χώρου Fira στην Plaza España (Βαρκελώνη), με 29 σταθμούς εργασίας και μια εξαιρετική τεχνική κάλυψη με κάμερες και γιγαντιαίες οθόνες. Μετά την τελετή έναρξης, οι 29 φιναλίστ θα αντιμετωπίσουν τέσσερις τεχνικές δοκιμές σε δύο ημέρες: επισκευή εμπρόσθιου παρμπρίζ, αντικατάσταση παρμπρίζ, παραμετροποίηση κάμερας ADAS και αλλαγή θερμαινόμενου πίσω παρμπρίζ.

Σε αυτές τις δοκιμασίες θα επιδείξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους, με συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης. Μια κριτική επιτροπή ειδικών θα αξιολογήσει την απόδοσή τους με βάση τα περισσότερα από 1.027 στοιχεία που ορίζει το Belron ® Way of Fitting, η μέθοδος που ακολουθούν όλοι οι τεχνικοί του ομίλου στις εργασίες κρυστάλλων όπως έχει συσταθεί από το Belron ® Technical - την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης - και εγγυάται την προσφορά ίδιας ποιότητας υπηρεσιών οπουδήποτε στον κόσμο. Το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, ο χειρισμός των νέων τεχνολογιών και η αυστηρή συμμόρφωση με όλα τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας του Ομίλου Belron ® θα εκτιμηθούν επίσης για την διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας.

Η Ελληνική Συμμετοχή

Την Ελλάδα φέτος θα εκπροσωπήσει ο Αρμάντο Τζουμάρι, ο οποίος δηλώνει: «Είμαι περήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την χώρα μου και για την ευκαιρία να γνωρίσω την οικογένεια της Belron®». Το 2020, ο Αρμάντο ήταν ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς σε βαθμολογία στον εσωτερικό διαγωνισμό που διοργανώθηκε στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Κάτι περισσότερο από έναν εσωτερικό διαγωνισμό

Το Best of Belron ® είναι μόνο ένα κομμάτι από το Belron ® Global Client Conference , ένα πλήρες συνέδριο που θα καλύψει τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτή τη νέα εποχή της αυτοκινητοβιομηχανίας. Κορυφαίοι ομιλητές θα μιλήσουν για το ψηφιακό αντίκτυπο στα αυτοκίνητα, τους οδηγούς, τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις. Κάθε ενότητα θα επικεντρώνεται στο πώς αυτές οι ομάδες μπορούν να επωφεληθούν από την ψηφιοποίηση του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, με έμφαση στο ποιος οδηγεί τις αλλαγές που σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία και τι πρέπει να κάνει για να παραμείνει μπροστά από την καμπύλη.

Η θεματολογία θα καλύψει τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την ασφάλεια των οχημάτων, την αλλαγή της συμπεριφοράς των καταναλωτών όσον αφορά την κινητικότητα και τη χρήση του αυτοκινήτου και τον τρόπο προσαρμογής των εταιρειών για να παραμείνουν μπροστά. Παράλληλα με το συνέδριο, θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος στον οποίο διάφοροι εκθέτες θα μας δείξουν τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με τα κρύσταλλα των οχημάτων.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας