Blog

Υψηλό Speed of Service: Άμεση εξυπηρέτηση στην ολοκλήρωση ραντεβού

speed service

Αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο οδηγός στη θέα ενός σπασμένου κρυστάλλου, στην Carglass® δίνουμε μεγάλη έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση των περιστατικών θραύσης. Όλη η φιλοσοφία της λειτουργίας μας έχει βασιστεί στον Σκοπό μας να κάνουμε τη Διαφορά δίνοντας λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον. Αυτή η πτυχή της κουλτούρας μας εξωτερικεύεται μέσα από το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στο υψηλό Speed of Service;

Με στόχο να διασφαλίσουμε την άμεση εξυπηρέτηση των περιστατικών θραύσης στο μεγαλύτερο εταιρικό δίκτυο καταστημάτων του κλάδου και στο πανελλαδικό δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης:

1.Εξασφαλίζουμε μεγάλο stock από γνήσια πιστοποιημένα κρύσταλλα, άμεσα διαθέσιμα μέσα από το δίκτυο μεταφορών.

2.Προσφέρουμε υπηρεσίες στα 22 εταιρικά καταστήματα, στους 23 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και σε περισσότερα από 120 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

3.Με το βραβευμένο omni-channel σύστημα που έχουμε αναπτύξει και την 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση, 365 ημέρες τον χρόνο, παραμένοντας διαρκώς δίπλα στους αυτοκινητιστές.

4.Έχουμε αυτοματοποιήσει την επικοινωνία μας με τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις εταιρείες leasing, για την έγκρισή τους στην κάλυψη των περιστατικών θραύσης των ασφαλισμένων/οδηγών τους.

5.Με τις κινητές μονάδες εξυπηρέτησης Carglass® είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ακόμη και στον χώρο επιθυμίας του πελάτη, σε περίπτωση που δεν δύναται να μετακινήσει το όχημά του εξαιτίας της θραύσης.

6.Με την σωστή ταξινόμηση των ραντεβού στον πίνακα εργασίες ελαχιστοποιούμε τους χρόνους αναμονής των οδηγών στα καταστήματά μας για την ολοκλήρωση της εργασίας.

7.Το προσωπικό μας στο εταιρικό δίκτυο είναι πάντα στη διάθεση των οδηγών, δίνοντας κατευθύνσεις για το ραντεβού και διατηρώντας ενημερωμένο τον οδηγό για τις εργασίες που αναμένονται να πραγματοποιηθούν στο όχημά του.

8.Με τα αποκλειστικά πατενταρισμένα εργαλεία μας, προσφέρουμε γρήγορα και ασφαλή αποτελέσματα σε κάθε εργασία επισκευής ή αντικατάστασης κρυστάλλων, ενώ με τους πίνακες παραμετροποίησης και την εξελιγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε είμαστε σε θέση να παραμετροποιήσουμε το 99,4% των οχημάτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Η υψηλή ικανοποίηση των πελατών μας μεταφράζεται σε 86% Net Promoter Score, όπως διαμορφώθηκε από τους περισσότερους από 1,000 αυτοκινητιστές  που συμμετείχαν στην έρευνα ικανοποίησης της Carglass® εντός του 2022 και σε 4.8/5 αστεράκια από κριτικές επιβεβαιωμένων πελατών.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας