Blog

Αλλαγή παρμπρίζ με ασφάλεια: Δωρεάν μέσω του συμβολαίου σας!

αλλαγη παρμπριζ με ασφαλεια

Έχετε σπασμένο παρμπρίζ; Εάν διαθέτετε ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων σας εξυπηρετούμε Δωρεάν, εκτός εάν ορίζεται κάτι διαφορετικό από το συμβόλαιό σας. Στην Carglass® συνεργαζόμαστε με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών για να σας εξυπηρετούμε άμεσα και άριστα για την επιδιόρθωση κάθε ζημιάς που αντιμετωπίζετε στα τζάμια του αυτοκινήτου σας. Παρακάτω, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ραντεβού σας με την Carglass®!

Αλλαγή παρμπρίζ με ασφάλεια – Τι πρέπει να γνωρίζετε!

Η αλλαγή παρμπρίζ με ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων είναι Δωρεάν στην Carglass®, πλην εξαιρέσεων που αναγράφονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας. Εάν η ζημιά πάνω στο εμπρόσθιο παρμπρίζ μπορεί να επισκευαστεί, η εργασία μας στην πλειοψηφία των περιπτώσεων θα πραγματοποιηθεί Δωρεάν για εσάς, ενώ συνήθως δεν επηρεάζεται το Bonus Malus του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Αντίστοιχα και για τις εργασίες αντικατάστασης, ενδέχεται να δικαιούστε επίσης Δωρεάν εξυπηρέτηση, πάντα με βάση από τους Όρους & τις Προϋποθέσεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας. 

Δεν γνωρίζετε εάν έχετε ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κατευθύνουμε που μπορείτε να βρείτε αυτή την πληροφορία στο ασφαλιστήριό σας!

Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατία στην αλλαγή παρμπρίζ με ασφάλεια!

Στην Carglass® επικοινωνούμε απευθείας με την ασφαλιστική σας εταιρεία, για να προχωρήσουμε την διαδικασία δήλωσης της ζημιάς. Από τη δική σας μεριά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε ραντεβού στο εταιρικό κατάστημα ή το σημείο εξυπηρέτησης Carglass® που σας εξυπηρετεί και να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα έγγραφα. Η έμπειρη ομάδα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Carglass® θα σας καθοδηγήσει από την πρώτη κιόλας επικοινωνία για όλα τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε.

Γιατί να επιλέξετε την Carglass®;

Στην Carglass® σε κάθε εργασία επισκευής και αντικατάστασης εμπρόσθιου παρμπρίζ, ακολουθούμε την μέθοδο «Belron® Way of Fitting» που έχει αναπτύξει το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης του ομίλου και ακολουθείται από όλους τους τεχνικούς της Carglass®, παγκοσμίως. Η μέθοδός μας στην αντικατάσταση κρυστάλλων και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS έχει πιστοποιηθεί από το κορυφαίο Institute of the Motor Industry ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία για όλο τον κλάδο.

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε σημείο της Ελλάδας, με το μεγαλύτερο εταιρικό δίκτυο καταστημάτων του κλάδου και περισσότερα από 120 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

replacement

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας