Blog

Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτων: Γιατί να τις επιλέξετε!

anthliakies memvranes autokinhtou

Η οδήγηση τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να μετατραπεί σε δύσκολη υπόθεση, εξαιτίας της ζέστης. Μάλιστα, σε συνθήκες καύσωνα ακόμη και το air-condition του αυτοκινήτου δυσλειτουργεί, καταναλώνοντας παράλληλα σημαντική ποσότητα καυσίμων. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα με τις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων, οι οποίες προσφέρουν πολυάριθμα πλεονεκτήματα στην καθημερινότητα. Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και γιατί είναι απαραίτητη προσθήκη στο δικό σας αυτοκίνητο!

Αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων – Πλεονεκτήματα

Οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων προσφέρουν άνεση στην οδήγηση αφού:

  1. Προστατεύουν από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία UV, αφού απωθούν κατά 99% τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και απωθούν την υπέρυθρη θερμότητα.
  2. Μειώνουν τη θερμότητα που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έως και 20°C, καθώς επίσης και την ενοχλητική αντηλιά κάνοντας το αυτοκίνητο πιο άνετο στην οδήγηση και το κλιματιστικό λιγότερο απαραίτητο.
  3. Μειώνουν το ξεθώριασμα του εσωτερικού του αυτοκινήτου, προστατεύοντας τις εσωτερικές επιφάνειες και τις ταπετσαρίες από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος.
  4. Παρέχουν ασφάλεια στους επιβάτες συγκρατώντας τα θραύσματα σε περίπτωση που το πλαϊνό κρύσταλλο σπάσει.
  5. Βελτιώνουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου, προσφέροντας το αποτέλεσμα της επιλογής σας αφού οι αντηλιακές μας μεμβράνες διατίθενται σε ποικιλία αποχρώσεων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου μπορούν να φανούν σωτήριες στην καθημερινότητά σας, προσφέροντάς σε εσάς μια πιο ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Αντηλιακές Μεμβράνες – Τιμή

Ενδιαφέρεστε για τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών; Μάθετε αυτόματα το κόστος με βάση το δικό σας όχημα, συμπληρώνοντας την online φόρμα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το κόστος για το δικό σας όχημα.

Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών στην Carglass®

Στο εταιρικό δίκτυο καταστημάτων της Carglass®, οι έμπειροι τεχνικοί στις μεμβράνες είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την απόχρωση που επιθυμείτε, ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές που σας προσφέρουμε. Με την τοποθέτηση των μεμβρανών θα παραλάβετε, αυτοκόλλητο σήμα και εγγυήσεις που απαιτούνται για πιθανό έλεγχο από την τροχαία ή το ΚΤΕΟ. Η ελληνική νομοθεσία ορίζει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μεμβρανών για τα πλαϊνά κρύσταλλα οδηγού/συνοδηγού και στο εμπρόσθιο παρμπρίζ. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας: Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτων: Νομοθεσία για Φιμέ Μεμβράνες & Όλα όσα πρέπει να Γνωρίζετε!

tints timh

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας