Blog

Επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη: Πώς επαναφέρουμε την ανθεκτικότητά του κρυστάλλου!

επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη

Δημιουργήθηκε μικρό χτύπημα στο παρμπρίζ  από κάποιο πετραδάκι ενώ οδηγούσατε; Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα 9 στα 10 χτυπήματα οδηγούν σε μεγάλη ρωγμή εάν δεν επισκευαστούν άμεσα. Η επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη διαρκεί μόνο 30 λεπτά και επαναφέρει την ανθεκτικότητα του κρυστάλλου σας, χωρίς να απαιτείται αντικατάσταση.

Στην Carglass® κάνουμε χρήση αποκλειστικής πατενταρισμένης τεχνολογίας που αναπτύσσεται από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του Ομίλου μας, Belron® Technical. Διαθέτουμε μεγάλη εξειδίκευση στην επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη και προσφέρουμε εγγύηση εφ’ όρου ζωής για την εργασία μας.

Επισκευή Παρμπρίζ με ρητίνη στην Carglass®

Η υπηρεσία της επισκευής παρμπρίζ προσφέρεται στην ελληνική αγορά από την Carglass® ήδη από το 2001, τη χρονιά που ξεκινήσαμε την δραστηριοποίησή μας. Το 2011 λανσάραμε τη νέα επαναστατική ρητίνη HPX3, η οποία προσφέρει ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα, αφού είναι πιο δυνατή από άλλες ρητίνες του εμπορίου και διαρκεί περισσότερο στο χρόνο. Η ρητίνη που χρησιμοποιούμε βρίσκεται σε υγρή μορφή, για να διοχετεύεται πιο εύκολα στο χτυπημένο σημείο, καλύπτοντας όλα τα μικροσκοπικά ίχνη μέσα στο κρύσταλλο. Σύμμαχοί μας στην επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη είναι πάντα η αποκλειστική τεχνολογία Glass Medic® και η νέα πατενταρισμένη τεχνολογία ART®, που προσφέρει έως και 40% καλύτερο αποτέλεσμα συγκριτικά με άλλες μεθόδους.

Πως γίνεται η επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη;

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε στην επισκευή παρμπρίζ αποτελεί κομμάτι του Belron® Way of Fitting, που ακολουθείται παγκοσμίως από όλα τα brands του ομίλου μας. Για την επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη, καθαρίζουμε την περιοχή από γυαλιά και σκόνη, καθώς για την επιτυχία της επισκευής είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα απολύτως καθαρό θραύσμα. Στη συνέχεια, με τη χρήση των πατενταρισμένων εργαλείων μας δημιουργούμε κενό αέρος στο σημείο του θραύσματος, ώστε να διοχετευτεί η ρητίνη. Κατόπιν, σταθεροποιούμε την ρητίνη με εργαλείο που εκπέμπει υπεριώδη ακτινοβολία (UV-light) και λειαίνουμε την επιφάνεια. Με αυτή τη μέθοδο, εξασφαλίζουμε την πλήρη ανθεκτικότητα του σημείου για πάντα!

Επισκευή Παρμπρίζ με ρητίνη: Ασφαλιστική Κάλυψη

Στην Carglass® συνεργαζόμαστε με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών, για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας. Εάν έχετε ασφαλίσει το όχημά σας για θραύση κρυστάλλων, μπορούμε να σας προσφέρουμε την επισκευή παρμπρίζ με ρητίνη εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού σας με την Carglass® και εμείς θα αναλάβουμε όλο το διαδικαστικό κομμάτι για την έγκριση της εργασίας από την ασφαλιστική σας εταιρεία.

repair banner

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας