Επισκευή Εμπρόσθιου Παρμπρίζ Αυτοκινήτου

Επισκευή εμπρόσθιου παρμπρίζ αυτοκινήτου

Έσπασε το παρμπρίζ; Στην Carglass® προσφέρουμε άμεση επισκευή εμπρόσθιου παρμπρίζ, σε μόλις 30 λεπτά!

Στην Carglass® έχουμε αναπτύξει αποκλειστικά και πατενταρισμένα εργαλεία που εξυπηρετούν πάνω από 11.000.000 αυτοκινητιστές σε 35 χώρες και 5 ηπείρους ετησίως! Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του ομίλου μας, Belron® Technical, αποτελείται από μία ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων με  παγκόσμια τεχνογνωσία, που αναπτύσσουν τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία στην επισκευή & αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, θέτοντας τα standards του κλάδου.

Σε κάθε εργασία, οι τεχνικοί μας κάνουν αποκλειστική χρήση των πρωτοπόρων εργαλείων μας, εξασφαλίζοντας την ποιότητα της σωστής επισκευής παρμπρίζ  και της ασφάλειας του οδηγού και των συνεπιβατών. Μέσω της αποκλειστικής πατενταρισμένης τεχνολογίας ART®, που προσφέρει 40% καλύτερο αποτέλεσμα, από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, προσφέρουμε εγγύηση εφ’ όρου ζωής σε κάθε επισκευή εμπρόσθιου παρμπρίζ.

Επισκευή Χτυπήματος Εμπρόσθιου Παρμπρίζ: Πότε μπορεί να πραγματοποιηθεί;

Βασικός στόχος της Carglass® είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Γι’ αυτό, πάντα προσπαθούμε πρώτα να επισκευάσουμε το υπάρχον εμπρόσθιο παρμπρίζ,  προτού το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο, εξοικονομώντας για εσάς χρόνο και χρήμα.

Σημαντικοί παράγοντες στην επισκευή χτυπήματος εμπρόσθιου παρμπρίζ, όπως ο τύπος, το μέγεθος και η θέση της ζημιάς.

Μέγεθος θραύσματος στο παρμπρίζ

1. Μέγεθος Θραύσματος

Για να μπορέσουμε να επισκευάσουμε το θραύσμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, το μέγεθος της ζημιάς δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από ένα κέρμα των 2€. 

2. Θέση Θραύσματος

Το θραύσμα θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση, μεγαλύτερη από 5 εκατοστά από την άκρη του παρμπρίζ.

Θέση θραύσματος στο παρμπρίζ
Οπτικό πεδίο οδηγού

3. Οπτικό Πεδίο Οδηγού

Το θραύσμα δεν θα πρέπει αν βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού, που είναι η περιοχή εύρους περίπου 30 εκατοστών από το κέντρο του τιμονιού.

Σε περιπτώσεις σπασίματος εμπρόσθιου παρμπρίζ, η επισκευή κρίνεται αδύνατη, για αυτό και προτείνουμε την αντικατάστασή του, για την ασφάλειά σας.

Επισκευή παρμπρίζ στη Carglass®

Τα 9 στα 10 χτυπήματα καταλήγουν σε ρωγμή, γι’αυτό στην Carglass® προτείνουμε ένα χτυπημένο παρμπρίζ να επισκευάζεται άμεσα! Η διαδικασία είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, 4 φορές πιο οικονομική από την αντικατάσταση, ενώ το κρύσταλλο ανακτά τις αρχικές του ιδιότητες.

Δείτε στο σύντομο βίντεο πως πραγματοποιείται η επισκευή του εμπρόσθιου παρμπρίζ με την ειδική πατενταρισμένη μέθοδο  ART®.


Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας