Blog

Μεμβράνες αυτοκινήτων: Τιμές και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ολικό ντύσιμο!

anthliakes memvranes times

Θέλετε να μειώσετε τη θερμότητα που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου; Αντιμετωπίστε τον καύσωνα και δημιουργήστε τις συνθήκες για άνετη οδήγηση κάθε εποχή, με αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για την τοποθέτηση αντηλιακών μεμβανών στο όχημά σας!

Μεμβράνες αυτοκινήτων: Τιμές για το όχημά σας!

Θέλετε να τοποθετήσετε αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας; Στην Carglass® μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει στο όχημά σας, ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές που προσφέρουμε.

Συμπληρώστε τη φόρμα τη μάρκα, το μοντέλο, το είδος του οχήματος και το email σας για να σας αποστείλουμε αυτόματα την τιμή για το όχημά σας.

Πατήστε εδώ για να μάθετε κόστος

Με την τοποθέτηση των μεμβρανών θα παραλάβετε, αυτοκόλλητο σήμα και εγγυήσεις που απαιτούνται για πιθανό έλεγχο από την τροχαία ή το ΚΤΕΟ.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το ολικό ντύσιμο;

Αρχικά, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι στις τιμές για ολικό ντύσιμο εξαιρείται η τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης στο εμπρόσθιο παρμπρίζ. Εάν επιθυμείτε να τοποθετήσετε αντηλιακή μεμβράνη στο εμπρόσθιο παρμπρίζ, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή, δεν τοποθετείται μεμβράνη σε κρύσταλλο που έχει κάμερα ADAS, καθώς επηρεάζει την σωστή λειτουργία του συστήματος.

Επιπλέον, υπάρχουν περιορισμοί στην απόχρωση που μπορείτε να επιλέξετε για τα κρύσταλλα οδηγού/συνοδηγού και στο εμπρόσθιο παρμπρίζ. Με βάση την ελληνική νομοθεσία και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, είναι σε ισχύ ο ελάχιστος συντελεστής μετάδοσης των κρυστάλλων αυτοκινήτων που καθορίζεται σε 75% για το εμπρόσθιο παρμπρίζ και 70% για τα πλαϊνά κρύσταλλα οδηγού και συνοδηγού. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νομοθεσία στις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου στο άρθρο μας: Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτων: Νομοθεσία για Φιμέ Μεμβράνες & Όλα όσα πρέπει να Γνωρίζετε!

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας