Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Δωρεάν Φόρτιση Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων

Στην Carglass® προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ φόρτιση σε ηλεκτροκίνητα οχήματα, στα εταιρικά μας καταστήματα,

  • στη Μεταμόρφωση - Λ. Τατοϊου 53
  • στον Χολαργό – Λ. Μεσογείων 296
  • στη Νέα Σμύρνη - Λ. Συγγρού 159 & Πέργαμου 1

Οι νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Carglass® είναι διαθέσιμοι προς χρήση όλο το 24ωρο.

Δωρεάν Φόρτιση Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων: Που στοχεύει η ενέργεια;

O Βασικός μας σκοπός στην Carglass® είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον. Η εταιρεία μας κατέχει ενεργό ρόλο σε θέματα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και λειτουργεί απρόσκοπτα, σεβόμενη το περιβάλλον και το οικοσύστημα. Η οικολογία αποτελεί θεμελιώδη αρχή μας και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που προτιμάμε την επισκευή από την αντικατάσταση του εμπρόσθιου παρμπρίζ, όταν αυτό είναι δυνατό και ασφαλές, εξοικονομώντας μη ανακυκλώσιμα υλικά που θα κατέληγαν σε κάδο απορριμμάτων.  

Η εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα των αυτοκινήτων, έχει φέρει τα ηλεκτροκίνητα οχήματα στο σήμερα. Στο μέλλον, όλο και περισσότερα οχήματα θα έχουν ηλεκτροκινητήρες μειώνοντας σημαντικά τους ρύπους στην ατμόσφαιρα και προσφέροντας ένα πιο ασφαλές οικοσύστημα για όλους. Παραμένοντας πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία τριών σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων με εύκολη πρόσβαση για όλους τους οδηγούς ηλεκτροκίνητων οχημάτων, χωρίς κόστος.

Σταθμοί Φόρτισης Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων Carglass® - Οδηγίες Χρήσης

Στο μπροστινό και στα πλαϊνά τμήματα των σταθμών θα βρείτε αναλυτικά τις οδηγίες χρήσης των σταθμών φόρτισης, καθώς και σημαντικές ενδείξεις που θα πρέπει να γνωρίζετε, πριν, κατά τη διάρκεια και κατόπιν της φόρτισης του αυτοκινήτου σας.

Η διαδικασία φόρτισης στο δίκτυο της Carglass® είναι πανεύκολη. Αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, ώστε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας όχημα, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν αφαιρούμε ποτέ το καλώδιο φόρτισης πριν ολοκληρωθεί η φόρτιση και εμφανιστεί η Πράσινη Ένδειξη! Κίνδυνος Ηλεκτροπληξίας!

Ενδείξεις-Evs.png

Αρχή-Φόρτισης-Evs.png

Τέλος-Φόρτισης-Evs.png

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.