Αντικατάσταση παρμπρίζ

Παρόλο που πρώτα πάντοτε προσπαθούμε να επισκευάσουμε οποιαδήποτε ζημιά στο εμπρόσθιο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, μερικές φορές η ζημιά είναι τόσο σοβαρή ώστε χρειάζεται να αντικατασταθεί ολόκληρο το παρμπρίζ. Ωστόσο μπορούμε να αντικαταστήσουμε το παρμπρίζ σας γρήγορα και αποτελεσματικά, για αυτό επισκεφθείτε μας στο κοντινότερο κατάστημά μας ή ζητήστε να έρθουμε εμείς σε εσάς. Στην Carglass®χρησιμοποιούμε μόνο κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM) που προέρχονται απευθείας από τον προμηθευτή του κατασκευαστή του οχήματός σας ή από άλλους εφάμιλλους προμηθευτές, διασφαλίζοντας ότι κάθε κρύσταλλο που τοποθετείται είναι εξίσου καλό με το αρχικό κρύσταλλο που αντικαταστήσαμε. Στην Carglass® για την αντικατάσταση παρμπρίζ παρέχεται γραπτή εγγύηση για την εργασία μας για όσο καιρό κατέχετε ή χρησιμοποιείτε το όχημα.

Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS

Oι Τεχνολογίες Προηγμένων Συστημάτων Υποβοήθησης Οδηγού ή ADAS εξοπλίζουν πλέον την πλειοψηφία των σύγχρονων οχημάτων, βελτιώνοντας σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια. 

Κατά την αντικατάσταση του παρμπρίζ, η κάμερα χρειάζεται να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί στο νέο παρμπρίζ. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτών - σύμφωνα και με τις επίσημες οδηγίες των κατασκευαστών των αυτοκινήτων – η κάμερα χρειάζεται επαναρύθμιση (παραμετροποίηση) μετά την αντικατάσταση του παρμπρίζ, προκειμένου να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία της και κατά συνέπεια η σωστή λειτουργία των συστημάτων ADAS που υποστηρίζουν. 

Η Carglass®, διαθέτει ήδη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξοπλισμό για τη σωστή διάγνωση και επαναρύθμιση των καμερών που υποστηρίζουν συστήματα ADAS.

Αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ

Ρίξτε μια ματιά στη σύντομη παρουσίαση παρακάτω για να δείτε πως η Carglass®αντικαθιστά ένα εμπρόσθιο παρμπρίζ. Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας τηλεφωνήστε στο 2130110081, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ή κλείστε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού για την αντικατάσταση του εμπρόσθιου παρμπρίζ σας.

 

Σας ενδιαφέρει η υπηρεσία της Carglass®;

Κλείστε τώρα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού online.

 

 

Στην Carglass® χρησιμοποιούμε το ειδικό πατενταρισμένο εργαλείο Ezi Wire®, το οποίο διασφαλίζει την ασφαλής αφαίρεση του εμπρόσθιου παρμπρίζ και την αποφυγή τραυματισμού του αμαξώματος. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση του νέου παρμπρίζ.

Το νέο παρμπρίζ τοποθετείται με τη χρήση του εργαλείου υποβοήθησης 1Tek®, που εξασφαλίζει τη σωστή και ακριβής τοποθέτηση.

Δείτε στο σύντομο βίντεο τη διαδικασία αντικατάστασης του παρμπρίζ από τεχνικό της Carglass®.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς, την ασφαλή λειτουργία, τη μέγιστη απόδοσή και τη βελτίωση της περιήγησής σας.