Αντικατάσταση παρμπρίζ

Αντικατάσταση παρμπρίζ

Παρόλο που πάντοτε προσπαθούμε πρώτα να επισκευάσουμε οποιαδήποτε ζημιά στο εμπρόσθιο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, μερικές φορές είτε το χτύπημα λόγω τύπου ή σημείου δεν είναι επισκευάσιμο είτε η ζημιά είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα το κρύσταλλο να πρέπει να αντικατασταθεί. Στην Carglass® μπορούμε να αντικατάστησουμε το κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας σε ένα από τα εταιρικά μας καταστήματα ή μέσω κινητής μονάδας εξυπηρέτησης στο χώρο σας.

Στην Carglass® τοποθετούμε γνήσια κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM). Τα προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κρυστάλλων στον κόσμο, οι οποίοι προμηθεύουν και τις αυτοκινητοβιομηχανίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε κρύσταλλο που τοποθετείται είναι εξίσου καλό με το αρχικό κρύσταλλο που αντικαταστήσαμε.

Για την αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχεται γραπτή εγγύηση για την εργασία μας για όσο καιρό κατέχετε ή χρησιμοποιείτε το όχημα.

Πιστοποιημένη Διαδικασία Αντικατάστασης Παρμπρίζ

Η μέθοδος Belron® Way of Fitting (BWoF), που εφαρμόζει η Carglass® Ελλάδος στην αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου αποτελεί την μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία σε όλο τον κλάδο. Η συγκεκριμένη μέθοδος ακολουθείται από όλους τους τεχνικούς του Ομίλου παγκοσμίως και έχει λάβει πιστοποίηση από τον κορυφαίο Παγκόσμιο Φορέα Αυτοκινήτου, IMI. Το Institute of Motor Industry (IMI) αποτελεί το μοναδικό Επαγγελματικό Ινστιτούτο της Αυτοκινητοβιομηχανίας, εξουσιοδοτημένο να αξιολογεί και να πιστοποιεί τεχνικούς και υπηρεσίες. 

Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS

Oι Τεχνολογίες Προηγμένων Συστημάτων Υποβοήθησης Οδηγού ή ADAS εξοπλίζουν πλέον την πλειοψηφία των σύγχρονων οχημάτων, βελτιώνοντας σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια. 

Κατά την αντικατάσταση του παρμπρίζ, η κάμερα χρειάζεται να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί στο νέο παρμπρίζ. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτών - σύμφωνα και με τις επίσημες οδηγίες των κατασκευαστών των αυτοκινήτων – η κάμερα χρειάζεται επαναρύθμιση (παραμετροποίηση) μετά την αντικατάσταση του παρμπρίζ, προκειμένου να διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία της και κατά συνέπεια η σωστή λειτουργία των συστημάτων ADAS που υποστηρίζουν. 

Η Carglass®, διαθέτει ήδη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξοπλισμό για τη σωστή διάγνωση και επαναρύθμιση των καμερών που υποστηρίζουν συστήματα ADAS.

Κάμερα ADAS αυτοκινήτου στο παρμπίζ

Αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ

Παρακολουθήστε παρακάτω μια σύντομη παρουσίαση για να δείτε πως η Carglass® αντικαθιστά ένα εμπρόσθιο παρμπρίζ. Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας τηλεφωνήστε στο 2130110081, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ή κλείστε ηλεκτρονικά ένα ραντεβού για την αντικατάσταση του εμπρόσθιου παρμπρίζ σας.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας