Σπασμένο πλαϊνό παράθυρο

Αντικατάσταση πλαϊνού κρυστάλλου αυτοκινήτου

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν κάποιο πλαϊνό κρύσταλλο του αυτοκινήτου σας πάθει ζημιά, αντίθετα από την περίπτωση του εμπρόσθιου παρμπρίζ, θα πρέπει να αντικατασταθεί. Στην Carglass®χρησιμοποιούμε μόνο κρύσταλλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (Original Equipment Manufacturer-OEM) που προέρχονται απευθείας από τον προμηθευτή του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας ή από άλλους εφάμιλλους προμηθευτές, διασφαλίζοντας ότι κάθε κρύσταλλο που τοποθετείται είναι εξίσου καλό με το αρχικό κρύσταλλο που αντικαταστήσαμε.

Αν το όχημά σας είναι εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα, μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία τοποθέτησης προστατευτικής μεμβράνης περνώντας από οποιοδήποτε κατάστημα μας ΧΩΡΙΣ ραντεβού.

Αντικατάσταση πλαϊνού παραθύρου

Δείτε παρακάτω πώς αντικαθιστά η Carglass®  ένα χτυπημένο πλαϊνό κρύσταλλο.

πλαϊνό κρύσταλλο

1.Καθαρισμός εντός και εκτός

Αφαιρούμε από το αυτοκίνητό σας όσο το δυνατό πιο σχολαστικά τυχόν διασκορπισμένα κρύσταλλα, καθαρίζοντας ακόμη και μέσα στην πόρτα κατά την αφαίρεσή του, προτού τοποθετήσουμε το καινούριο κρύσταλλο.

2. Προσαρμογή καινούριου πλαϊνού παραθύρου

Το καινούριο κρύσταλλο προσαρμόζεται κατόπιν προσεκτικά στο όχημα και βεβαιωνόμαστε ότι μπορεί να ανοιγοκλείνει σωστά.

πλαϊνό κρύσταλλο
Πλαϊνό κρύσταλλο

3. Ολοκλήρωση της εργασίας

Μετά την τοποθέτηση του καινούριου κρυστάλλου, καθαρίζουμε πάλι προσεκτικά το εσωτερικό μέρος του αυτοκινήτου και επανατοποθετούμε τα εσωτερικά πλαίσια της πόρτας, έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά και να φαίνεται σαν καινούριο. 

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας