Blog

Δεν ανεβαίνει το παράθυρο του αυτοκινήτου; Έχουμε τη λύση!

den anevainei to parathyro

Έπεσε το παράθυρο του αυτοκινήτου σας; Πολλές φορές μπορεί να τύχει όταν ανεβάζετε ή κατεβάζετε το παράθυρό σας να παρουσιάζει προβλήματα στην λειτουργία του, όπως για παράδειγμα να κινείται με δυσκολία, ή να παραμένει μπλοκαρισμένο. Για τους περισσότερους οδηγούς αυτό αποτελεί σοβαρό πρόβλημα, ειδικότερα εάν δεν έχουν πρόσβαση σε προστατευμένο χώρο στάθμευσης, αφού το όχημα παραμένει εκτεθειμένο. Στην Carglass® εξειδικευόμαστε στα κρύσταλλα αυτοκινήτου και μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη λύση για τον μηχανισμό του παραθύρου σας!

Πρόβλημα στον μηχανισμό παραθύρου; Ποια είναι τα σημάδια;

Οι μηχανισμοί παραθύρων βρίσκονται στο εσωτερικό μέρος της πόρτας και βοηθούν στο εύκολο άνοιγμα ή κλείσιμο του παραθύρου. Με την πάροδο του χρόνου, εξαιτίας αλλοιώσεων στην μόνωση της πόρτας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εισχωρήσει νερό ή υγρασία. Η ύπαρξη υγρασίας προκαλεί προβλήματα στον μηχανισμό του παραθύρου που επηρεάζει την σωστή λειτουργία του. Σε πολλά οχήματα, μάλιστα, οι γρύλοι των παραθύρων περιλαμβάνουν πλαστικά εξαρτήματα, τα οποία με την καθημερινή χρήση μπορεί να φθαρούν και να προκαλέσουν βλάβη στον μηχανισμό.

Γιατί δεν ανεβαίνει το παράθυρο του αυτοκινήτου;

Το κρύσταλλο έπεσε και δεν ανεβαίνει; Έχει μπλοκάρει και δεν κινείται καθόλου ή τρίζει όταν προσπαθείτε να το ανεβάσετε/κατεβάσετε; Κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το γρύλλο ή με το μοτέρ. Υπάρχουν κάποια σημάδια που υποδεικνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα στον μηχανισμό σας, όπως είναι τα εξής:

  • Διακοπτόμενη λειτουργία κατά το άνοιγμα ή το κλείσιμο του παραθύρου
  • Θόρυβος ή τρίξιμο κατά την κίνηση
  • Παρουσία κενού στο κλείσιμο του παραθύρου

Εάν δεν ανεβαίνει το παράθυρο του αυτοκινήτου, θα ήταν καλύτερο να μην προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε τη ζημιά μόνοι σας, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα στον μηχανισμό. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τραυματιστεί ή και να σπάσει το κρύσταλλο.

Εμπιστευτείτε την εργασία σε έναν έμπειρο τεχνικό!

Στην Carglass® αντικαθιστούμε γρύλλους παραθύρων μηχανικούς ή χειροκίνητους για οποιαδήποτε μάρκα οχήματος. Με μια επίσκεψη σε ένα από τα εταιρικά καταστήματα Carglass®, οι έμπειροι τεχνικοί μας θα εντοπίσουν το πρόβλημα και θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις στην αντικατάσταση του μηχανισμού.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας