Blog

Το Καλύτερο Δώρο για Καινούργιο Αυτοκίνητο!

δωρο για καινουργιο αυτοκινητο

Κάποιος φίλος/φίλη ή συγγενής πήρε καινούργιο αυτοκίνητο και αναζητάτε το καλύτερο δώρο; Εάν αναζητάτε ένα ξεχωριστό και εναλλακτικό δώρο, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε Out of the Box. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε έναν οδηγό που μόλις απέκτησε αυτοκίνητο, είναι κάτι πρακτικό, που θα το χρησιμοποιεί καθημερινά στο αυτοκίνητό του. Στην Carglass® θα βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο!

3+1 δώρα για καινούργιο αυτοκίνητο από την Carglass®

Στην Carglass® προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες που μπορούν να γίνουν το καλύτερο δώρο για καινούργιο αυτοκίνητο. Ας δούμε μαζί τις επιλογές σας!

1.Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών

Οι αντηλιακές μεμβράνες αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές δώρου για καινούργιο αυτοκίνητο. Στα πολλαπλά πλεονεκτήματά τους συγκαταλέγονται η μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, η απώθηση της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) κατά 99%, η μείωση της αντηλιάς και η οικονομία καυσίμου, λόγω μειωμένης χρήσης κλιματιστικού. Φυσικά, σε όλα τα παραπάνω προστίθεται και η οπτική αναβάθμιση του αυτοκινήτου που καθιστούν τις αντηλιακές μεμβράνες την καλύτερη λύση για το όχημα.

2.Ανεμοθραύστες

Οι ανεμοθραύστες είναι οι «σύμμαχοί» σας στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού επιτρέπουν στο οδηγό να διατηρεί ανοιχτά τα παράθυρα για την κυκλοφορία φρέσκου αέρα εντός του αυτοκινήτου. Επιπλέον, τις ζεστές ημέρες του έτους, σας προστατεύουν από την απευθείας έκθεση του ήλιου. Έτσι, αποτελούν ένα πρακτικό δώρο που μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα.

3.Υαλοκαθαριστήρες

Το αυτοκίνητο είναι μεταχειρισμένο; Εάν ναι, οι υαλοκαθαριστήρες αποτελούν το καλύτερο δώρο για καινούργιο αυτοκίνητο, καθώς είναι πολύ πιθανό ο προηγούμενος κάτοχος να μην είχε αλλάξει πρόσφατα τους υαλοκαθαριστήρες. Οι υαλοκαθαριστήρες ανήκουν στην κατηγορία με τα αναλώσιμα του αυτοκινήτου, αφού θα πρέπει να αλλάζονται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Έτσι, ακόμη και αν οι υαλοκαθαριστήρες του νέου αυτοκινήτου είναι καινούργιοι, ο/η φίλος/-η σας θα εκτιμήσει πολύ την κίνησή σας!

4.AirCon Refresher

Ιδιαίτερα στην COVID-19 εποχή που διανύουμε, το καθαριστικό καμπίνας αυτοκινήτου, AirCon Refresher, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για δώρο για καινούργιο αυτοκίνητο. Με τη μοναδική του σύνθεση, εξαλείφει τις δυσάρεστες μυρωδιές, εξουδετερώνει βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς και παρέχει καθαρό και φρέσκο αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμηθεί!

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να βρείτε εναλλακτικές ιδέες δώρων για καινούργιο αυτοκίνητο. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, στη διάθεσή σας με το μεγαλύτερο εταιρικό δίκτυο στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων στην Ελλάδα!

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας