Blog

Το Πολυβραβευμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Carglass®

Call center

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Carglass® είναι κάτι παραπάνω από ένα οργανωμένο in-house τηλεφωνικό κέντρο, αφού αποτελείται από τρία υπο-τμήματα. Η ομάδα βρίσκεται δίπλα στον πελάτη σε όλο του φάσμα του ταξιδιού του με την Carglass®, καθώς διαχειρίζεται όλα τα κανάλια επικοινωνίας, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Τα τελευταία χρόνια, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Carglass® έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις από τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών και τα Teleperformance CRM Grand Prix Awards. Τα βραβεία αφορούν το πολυ-καναλικό σύστημα εξυπηρέτησης, την διάρθρωση της ομάδας και τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας & email.   

Λίγα Λόγια για την Ομάδα του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Carglass® αποτελείται από τρεις βασικές υπο-ομάδες. Στην πρώτη γραμμή, οι Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης Πελατών έχουν ως αποκλειστική τους ευθύνη είναι η άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες από όλα τα διαθέσιμα κανάλια εισροής αιτημάτων. Οι εξειδικευμένοι agents διαχειρίζονται και τις εξερχόμενες κλήσεις του Back Office, ενώ είναι σε θέση να αναγνωρίζουν το σωστό ανταλλακτικό για κάθε όχημα, μέσα από μια γκάμα περισσότερων από 10.000 προϊόντων, το οποίο δεσμεύουν την ίδια χρονική στιγμή που συνομιλούν με τον οδηγό, ως μέρος της διαδικασίας για τον ορισμό του ραντεβού τους σε σημείο εξυπηρέτησης της Carglass®.

Σημαντική είναι επίσης η συμβολή του Τμήματος Εγκρίσεων που αναλαμβάνει τον έλεγχο κάλυψης θραύσης κρυστάλλων για πελάτες που εξυπηρετούνται μέσω ασφαλιστικής εταιρείας. Η ομάδα αυτή βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις ασφαλιστικές εταιρείες, προσφέροντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση για την εξέλιξη των περιστατικών θραύσης των ασφαλισμένων.

Τέλος, το Τμήμα Service Recovery βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του ταξιδιού του πελάτη στην Carglass® αφού διαχειρίζεται αιτήματα πελατών ολοκληρωμένων εργασιών.

Για την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της Carglass®, απαιτείται διαρκής εκπαίδευση, υποστήριξη, συντονισμός και αξιολόγηση των ομάδων, για να διατηρείται η ποιότητα των υπηρεσιών στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

Αναπτύσσουμε το αίσθημα Εμπιστοσύνης

Στην Carglass® με τη χρήση τεχνολογικών μέσων και τον απόλυτο συντονισμό, μειώνουμε διαρκώς τους χρόνους αναμονής. Οι έμπειροι agents προσφέρουν ολιστική εμπειρία στους αυτοκινητιστές, κλείνοντας ραντεβού από την πρώτη κιόλας επικοινωνία του πελάτη με την εταιρεία. Οι οδηγοί παραμένουν πλήρως ενημερωμένοι για την εξέλιξη του ραντεβού τους μέσω SMS ή Viber, ενώ τους παρέχεται τηλεφωνικά όλη η πληροφόρηση σχετικά με τις ενέργειές τους, τα έγγραφα που πρέπει να έχουν μαζί τους κατά το ραντεβού και τους χρόνους εκτέλεσης των εργασιών μας. Με αυτό τον τρόπο, αναπτύσσουμε και διατηρούμε σχέσεις βαθιάς Εμπιστοσύνης με τους αυτοκινητιστές, που βλέπουν την Carglass® ως τη Φυσική Επιλογή στα περιστατικά θραύσης.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας