Blog

Φιμέ Τζάμια: Ο Απόλυτος οδηγός αποχρώσεων!

 φιμε τζαμια

Φιμέ τζάμια στο αυτοκίνητο; Ειδικότερα την καλοκαιρινή περίοδο, οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν πολυάριθμα πλεονεκτήματα στην οδήγηση. Εκτός από την αισθητική αναβάθμιση του οχήματος, τα φιμέ τζάμια προστατεύουν από τις υπεριώδης ακτίνες του ήλιου, διατηρώντας σε καλύτερα επίπεδα την εσωτερική θερμοκρασία του αυτοκινήτου. Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα φιμέ τζάμια.

Φιμέ Τζάμια – Τι αποχρώσεις υπάρχουν;

Υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε για τα φιμέ τζάμια. Οι αποχρώσεις αυτές ορίζονται με βάση το ποσοστό μετάδοσης του φωτός. Στην Carglass® μπορείτε να επιλέξετε από τη διαθέσιμη γκάμα του καταστήματος, ανάμεσα σε 5, 20, 30, 35, 75 και 80. Διευκρινίζεται ότι με βάση τον τύπο της μεμβράνης σε κάποια εταιρικά καταστήματα διαθέτουμε την 30 αντί για την 35 και την 70 αντί για την 75 ή το αντίθετο. Ωστόσο, σε τόσο κοντινά ποσοστά μετάδοσης, οι χρωματικές διαφορές είναι αμελητέες. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει στην επιλογή και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία για τα φιμέ τζάμια.

φιμε τζαμια

Διαβάστε επίσης: Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτων: Νομοθεσία για Φιμέ Μεμβράνες & Όλα όσα πρέπει να Γνωρίζετε!

Φιμέ Τζάμια-Τιμές

Ενδιαφέρεστε για φιμέ τζάμια στο όχημά σας; Στην Carglass® προσφέρουμε την υπηρεσία τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών. Σε κάθε εργασία προσφέρουμε αυτοκόλλητο σήμα και τις εγγυήσεις που απαιτούνται σε πιθανό έλεγχο από το ΚΤΕΟ ή την τροχαία.

tints timh

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας