Blog

Belron® Way of Fitting (BWoF): Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη μέθοδος της Carglass®

belron way of fitting

Στην Carglass® η παγκόσμια τεχνογνωσία μας υποστηρίζει περισσότερους από 11 εκατομμύρια αυτοκινητιστές σε ετήσια βάση. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την τεχνική μας υπεροχή, έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε τη δική μας μέθοδο για όλες τις εργασίες θραύσης κρυστάλλων και παραμετροποίησης κάμερας ADAS. Προσεγγίζουμε κάθε εργασία με γνώμονα την ασφάλεια, την ποιότητα και την συνεχή εξέλιξη και διασφαλίζουμε ότι κάθε εργασία που ολοκληρώνουμε πληροί τα ίδια υψηλά πρότυπα.

Τα υψηλότερα πρότυπα συνέπειας, ασφάλειας και ποιότητας

Στην Carglass® σε κάθε εργασία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων και παραμετροποίησης κάμερας ADAS, εφαρμόζουμε την μέθοδο Belron® Way of Fitting (BWoF). Με την μέθοδο BWoF διασφαλίζουμε ότι σε κάθε εργασία που ολοκληρώνουμε σε ολόκληρο τον κόσμο ακολουθείται πιστά η ίδια διαδικασία και τα σωστά πρότυπα ασφαλείας. Η μέθοδός μας έχει αναπτυχθεί από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του ομίλου μας, Belron® Technical και χρησιμοποιείται από όλους τους τεχνικούς της Carglass®, παγκοσμίως. Το Belron® Technical είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή έρευνας στο τομέα της θραύσης κρυστάλλων, την ανάπτυξη και συνεχή βελτίωση των καινοτόμων εργαλείων που χρησιμοποιούμε και την εφαρμογή των πλέον βέλτιστων πρακτικών στις εργασίες θραύσης και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS.

Οι αυτοκινητιστές απολαμβάνουν τα ίδια εξαιρετικά επίπεδα εξυπηρέτησης παγκοσμίως, χάρη στις συνεχώς εξελισσόμενες διαδικασίες, εργαλεία και υλικά που έχουμε αναπτύξει εδώ και εκατό χρόνια. Χρονιά ορόσημο για την μέθοδό μας αποτελεί, το 2020, όταν το κορυφαίο επαγγελματικό Ινστιτούτο της αυτοκινητοβιομηχανίας, Institute of the Motor Industry, αναγνώρισε το Belron® Way of Fitting, ως τη μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία για όλο τον κλάδο. Μάλιστα, το BWoF πλέον αποτελεί μέρος του Προγράμματος Διασφάλισης Ποιότητας του IMI.

Best of Belron® - The Best of the Best: Ο παγκόσμιος διαγωνισμός με βάση το BWoF

Στην λογική της διατήρησης μιας κοινής παγκόσμιας κατεύθυνσης, από το 2000 έχει θεσπιστεί ο θεσμός του Best of Belron®. Ο βασικός στόχος τους διαγωνισμού είναι να εμπνεύσουμε και να παρακινήσουμε κάθε τεχνικό μας να επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα αριστείας και εξυπηρέτησης σε κάθε εργασία, με απώτερο στόχο να ωφεληθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκινητιστές που επιλέγουν να εξυπηρετηθούν στην Carglass®, σε ετήσια βάση.

Με τα υψηλά επίπεδα αριστείας που έχουμε θέσει σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Βασικός μας Σκοπός είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον και να συνεχίσουμε να αποτελούμε την Φυσική Επιλογή των αυτοκινητιστών στα περιστατικά θραύσης κρυστάλλων.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας