Blog

Υψηλό επίπεδο ικανοποίησης πελατών και το 2020!

ικανοποιηση πελατων carglass

Εδώ και 20 χρόνια, η Carglass® Ελλάδος λειτουργεί με βασικό σκοπό την άψογη ικανοποίηση του πελάτη. Για μας, το 2020 αποτέλεσε μια διαφορετική χρονιά, που άλλαξε ριζικά τα δεδομένα με τα οποία εξυπηρετούσαμε τα χιλιάδες περιστατικά θραύσης κρυστάλλων κάθε μήνα. Το βασικό μέλημα μας ήταν να εφαρμόσουμε εγκαίρως αυστηρά μέτρα προστασίας για να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πελατών και των Ανθρώπων μας.  Εργαστήκαμε σκληρά, με επαγγελματισμό, ποιότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα για να διατηρήσουμε την ίδια ποιότητα εξυπηρέτησης, διατηρώντας τα μέγιστα μέτρα ασφαλείας.

Οι πελάτες μας εκτίμησαν πολύ θετικά αυτή την προσπάθεια, καθώς, το 2020, η συντριπτική πλειοψηφία τους δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι με την εξυπηρέτηση και την εργασία που προσφέραμε. Αυτό αντικατοπτρίζεται άμεσα και στο υψηλό Net Promoter Score που συγκέντρωσε η εταιρεία μας. Ο δείκτης NPS μετρά πόσο πιθανό θεωρούν οι πελάτες μας να συστήσουν την εταιρεία και τα προϊόντα μας σε κάποιον φίλο τους, με βάση την εξυπηρέτηση που έλαβαν. Το 2020, το NPS της εταιρείας μας ξεπέρασε το 84%.

H 20ετής πορεία μας τελειοποιεί την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Για την Carglass® το 2021 αποτελεί χρονιά «ορόσημο», αφού η εταιρεία κλείνει 20 χρυσά χρόνια λειτουργίας στην ελληνική αγορά. Χρονιά με τη χρονιά, η ομάδα μας αναπτύσσεται και εξελίσσεται, επενδύοντας συστηματικά σε νέες τεχνολογίες και στην τεχνογνωσία των Ανθρώπων μας. Σήμερα, οι ικανοποιημένοι πελάτες μας μιλούν για εμάς:

reviews carglass αξιολογησεις

Αναπτύσσουμε τη δική μας Αριστεία

Με βασικό στόχο την άψογη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών μας, στην Carglass® έχουμε αναπτύξει αποκλειστικές μεθόδους για την επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου και την παραμετροποίηση ADAS. Η αποτελεσματικότητά μας σε κάθε εργασία διασφαλίζεται μέσα από αυστηρά πρότυπα και ενδεδειγμένες διαδικασίες, που πλέον ορίζονται και από το Institute of the Motor Industry, τον κορυφαίο οργανισμό που είναι εξουσιοδοτημένος να πιστοποιεί τεχνικούς και υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τομέα των αυτοκινήτων. 

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας