Κρύσταλλα ειδικής κατασκευής

Κρύσταλλα ειδικής κατασκευής

Κρύσταλλα Ειδικής Κατασκευής

Η Carglass®, κορυφαία εταιρεία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων παντός τύπου, παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ειδικής κατασκευής κρύσταλλα για επαγγελματικά οχήματα, μηχανήματα έργων, φορτηγά, αγροτικά/ γεωργικά οχήματα και οχήματα μεταφοράς (λεωφορεία, πούλμαν, σταθερής τροχιάς κά).

Εξειδικευμένο Τμήμα Εξυπηρέτησης Επαγγελματικών Οχημάτων

Στην Carglass® κατανοώντας τη σημασία της άμεσης αποκατάστασης θραύσεων κρυστάλλων σε ένα επαγγελματικό όχημα, δίνουμε προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση τέτοιου είδους περιστατικών. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα διαχείρισης των εργασιών, το οποίο αναλαμβάνει την εύρεση του σωστού ανταλλακτικού και την ταχύτατη εξυπηρέτηση προκειμένου το όχημα να είναι και πάλι διαθέσιμο για παραγωγική εργασία.

Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία χωρίς καμία δική σας ταλαιπωρία. Εφόσον τα οχήματα της εταιρίας σας έχουν κάλυψη θραύσης κρυστάλλων, η εργασία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σύμφωνα με τους όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη άμεσης αποκατάστασης θραύσης κρυστάλλου σε επαγγελματικά οχήματα, εγγυόμαστε ταχύτατη διαθεσιμότητα ανταλλακτικού. Μέσα από τη συνεργασία μας με πιστοποιημένους προμηθευτές, διασφαλίζουμε επαρκή αποθέματα σε μεγάλη γκάμα κωδικών, παρέχοντας κρύσταλλα υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, διαθέτουμε ανταλλακτικά και αναλώσιμα που είναι απαραίτητα για τις εργασίες αντικατάστασης κρυστάλλων, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ολιστική εξυπηρέτηση στους επαγγελματίες.

Εφαρμογή πιστοποιημένων μεθόδων

Η μέθοδος της Carglass® στην αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, είναι πλέον η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία, πιστοποιημένη από τον κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό αυτοκινήτου, IMI. Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών, που αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης κρυστάλλων ειδικής κατασκευής σε επαγγελματικά οχήματα είναι πιστοποιημένη από τον ίδιο οργανισμό, διασφαλίζοντας πως θα επαναφέρουν το όχημα στην αρχική του κατάσταση.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας