Αντικατάσταση παρμπρίζ

Κόστος αντικατάστασης παρμπρίζ

Παρόλο που η Carglass® πάντοτε προσπαθεί πρώτα να επισκευάσει το υπάρχον εμπρόσθιο παρμπρίζ σας, μερικές φορές το είδος, το μέγεθος και η θέση των ζημιών επιβάλλουν την πλήρη αντικατάσταση του παρμπρίζ.

Εάν είναι απαραίτητη η αντικατάσταση του παρμπρίζ του οχήματός σας και το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας περιλαμβάνει κάλυψη για θραύση κρυστάλλου, τότε το κόστος αντικατάστασης του παρμπρίζ συνήθως καλύπτετε από την ασφαλιστική σας εταιρεία.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα για να μάθετε αν η Carglass® μπορεί να αντικαταστήσει το παρμπρίζ σας ΔΩΡΕΑΝ.


Αν έχετε ασφάλεια με κάλυψη θραύσης κρυστάλλων
Το υπάρχον παρμπρίζ είναι δυνατό να επισκευαστείΣυνήθως παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και ΔΕΝ επηρεάζει το bonus malus.
Το υπάρχον παρμπρίζ χρειάζεται αντικατάστασηΑυτή συνήθως καλύπτεται από την ασφαλιστική σας εταιρεία. Θα πρέπει να καταβάλλετε ίσως μόνο το επιπλέον ποσό ασφάλισης (όπως ορίζεται στο ασφαλιστικό σας συμβόλαιο), αλλά δεν επηρεάζεται το bonus malus.


Αν έχετε ασφάλεια χωρίς κάλυψη θραύσης κρυστάλλων
Το υπάρχον παρμπρίζ είναι δυνατό να επισκευαστείΜπορούμε να το επισκευάσουμε μόνο με 77,50€.
Το υπάρχον παρμπρίζ χρειάζεται αντικατάστασηΑυτό θα εξαρτηθεί από το είδος του παρμπρίζ που χρειάζεται αντικατάσταση.

Αναλαμβάνουμε ακόμη και την γραφειοκρατική διαδικασία της ζημιάς με την ασφαλιστική σας εταιρεία

Συνεργαζόμαστε στενά με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών της Ελλάδας, έτσι όταν χρειάζεστε τη βοήθειά μας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού για αντικατάσταση του παρμπρίζ σας online και εμείς θα φροντίσουμε για όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία με την ασφαλιστική σας για λογαριασμό σας.

Αν η ασφάλειά σας δεν παρέχει κάλυψη για θραύση κρυστάλλων

Μην ανησυχείτε καθόλου. Ακόμα και αν η ασφάλειά σας δεν καλύπτει τη θραύση κρυστάλλου, η Carglass® μπορεί να σας βοηθήσει.

Για να μάθετε για το κόστος αντικατάστασης παρμπρίζ, καλέστε μας στο 2130110081 ή διαφορετικά κλείστε τώρα ένα ραντεβού αντικατάστασης παρμπρίζ online και ένας από τους Συμβούλους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας