Blog

Omni-Channel Σύστημα Εξυπηρέτησης: Ο πελάτης στο επίκεντρo

omnichannel

Στην Carglass® δίνουμε έμφαση στην ολιστική εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από μια πληθώρα ψηφιακών συστημάτων που συμβάλλουν στην άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία. Με την διασύνδεση των ψηφιακών καναλιών με το ERP σύστημα, κάθε πελάτης που έρχεται σε επαφή με την Carglass® λαμβάνει προσωποποιημένη πληροφόρηση, χωρίς να επαναλαμβάνει τον εαυτό του σε κάθε επικοινωνία.

Τα κανάλια επικοινωνίας είναι προσβάσιμα και οι αυτοκινητιστές μπορούν να τα βρουν πολύ εύκολα με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, στο Carglass.gr και στα Social Media της Carglass®.

Ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας: Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση & πληροφόρηση

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η ανάπτυξη των νέων καναλιών, προσβάσιμων από όλες τις συσκευές (desktop, tablet, mobile) με την ταυτόχρονη διασύνδεσή τους με τα εργαλεία μας (ERP, Πίνακας Ραντεβού, ψηφιακός φάκελος περιστατικού θραύσης) ολοκληρώνουν το παραδοσιακό κανάλι της τηλεφωνικής επικοινωνίας. Με στόχο την αποτελεσματική 360ο εξυπηρέτηση το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24/7/365.

Τα βασικά ψηφιακά κανάλια που χρησιμοποιούμε στην επικοινωνία μας με τους αυτοκινητιστές είναι η πλατφόρμα Online Booking, το Web Live Chat και η φόρμα E-mail, που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα carglass.gr. Ακόμη, στο Carglass.gr υπάρχει ειδική φόρμα για αυτόματη ενημέρωση του κόστους των αντηλιακών μεμβρανών, οποιαδήποτε στιγμή, με βάση το μοντέλο, τη μάρκα και τα χαρακτηριστικά του οχήματος. Άλλα διαθέσιμα κανάλια είναι τα Social Media και πιο συγκεκριμένα το Chatbot που είναι διαθέσιμο στο Messenger και εφαρμογές, όπως το Viber και το WhatsApp.

Κατά τη διάρκεια επικοινωνίας μας με τον πελάτη, παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο, τον χρόνο και τη διάρκεια της αποκατάστασης της ζημιάς στο όχημά του. Λαμβάνοντας υπόψη τη δυσάρεστη κατάσταση που βιώνει ο πελάτης στη θέα ενός σπασμένου κρυστάλλου,  η Ομάδα του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της Carglass® φροντίζει να τον κρατά ενήμερο σε όλα τα στάδια της εξυπηρέτησης αποστέλλοντάς του sms ή viber επιβεβαίωσης και υπενθύμισης του ραντεβού με τις σχετικές λεπτομέρειες γύρω από αυτό.

Στην Carglass®, ανταποκρινόμενοι στις υψηλές προσδοκίες των πελατών και με αίσθημα ευθύνης, θέτουμε τον πήχη εξυπηρέτησης όλο και πιο ψηλά παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας στην αριστεία. 

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας