Blog

Θραύση Κρυστάλλων: Τι έγγραφα θα σας ζητηθούν;

θραυση κρυσταλλων

Έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου σας; Εάν έχετε ασφάλιση για θραύση κρυστάλλων, η εργασία της επισκευής ή της αντικατάστασης του κρυστάλλου θα πραγματοποιηθεί Δωρεάν στο όχημά σας! Στην Carglass® συνεργαζόμαστε με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιρειών και αναλαμβάνουμε για εσάς όλη τη γραφειοκρατία που απαιτείται για την έγκριση του περιστατικού.

Ποια έγγραφα θα χρειαστεί να προσκομίσετε;

Ανάλογα με την ασφαλιστική σας εταιρεία διαφοροποιούνται και τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε για να ολοκληρωθεί το περιστατικό. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσκομίσετε την άδεια κυκλοφορίας, το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, το δίπλωμα οδήγησης και την ταυτότητα του κατόχου του οχήματος. Μερικές ασφαλιστικές εταιρείες ζητούν επιπλέον υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση ζημιάς για το περιστατικό ή /και εκχώρηση απαίτησης. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να σας απασχολεί το ποια έγγραφα θα πρέπει να έχετε μαζί σας, καθώς τόσο οι έμπειροι agents του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της Carglass®, όσο και το προσωπικό στα καταστήματά μας, θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα.

Με το omni-channel σύστημα εξυπηρέτησης που έχουμε αναπτύξει στην Carglass®, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας 24/7/365, για ραντεβού επισκευής ή αντικατάστασης κρυστάλλων, όπου και αν βρίσκεστε! Στην Carglass® βρισκόμαστε δίπλα σας σε όλη την Ελλάδα με το μεγαλύτερο εταιρικό δίκτυο καταστημάτων και περισσότερα από 120 σημεία εξυπηρέτησης.

Ζημιά χωρίς ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων

Το συμβόλαιό σας δεν καλύπτει την θραύση στο κρύσταλλό σας; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αφού στην Carglass® θα αναλάβουμε την επισκευή ή την αντικατάστασή του σε προνομιακές τιμές.

Γιατί να επιλέξετε την Carglass®;

Η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS. Βρίσκεται στην ελληνική αγορά από το 2001 και αποτελεί την μοναδική εταιρεία του κλάδου που έχει πιστοποιηθεί για τις μεθόδους της στην αντικατάσταση κρυστάλλων και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS από το κορυφαίο Institute of the Motor Industry. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε δίνουμε προτεραιότητα στην άμεση εξυπηρέτηση των αυτοκινητιστών, παραμένοντας πιστοί στον βασικό μας Σκοπό που είναι να προσφέρουμε λύσεις στα προβλήματά των ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον.

 

krystallo banner

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας