Blog

Θραύση στα Τζάμια Αυτοκινήτου: Επισκευή ή Αντικατάσταση;

tzamia aytokinhtou

Έχετε θραύση σε κάποιο από τα τζάμια αυτοκινήτου; Ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς ακολουθούμε και διαφορετική μέθοδο για την επιδιόρθωση. Η επισκευή πραγματοποιείται μόνο υπό προϋποθέσεις, τις οποίες είναι σημαντικό να γνωρίζετε για να είστε σε θέση να διακρίνετε εάν το κρύσταλλό σας απαιτεί αντικατάσταση ή μπορεί να επισκευαστεί. Παρακάτω, όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε!

Τζάμια Αυτοκινήτου με θραύση: Οι επιλογές επιδιόρθωσης!

Αρχικά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η επισκευή πραγματοποιείται μόνο στο εμπρόσθιο παρμπρίζ. Για αυτό, εάν υπάρχει θραύσμα στα υπόλοιπα τζάμια αυτοκινήτου, ο μόνος τρόπος επιδιόρθωσης είναι η αντικατάσταση του τζαμιού με ένα γνήσιο ανταλλακτικό.

Προϋποθέσεις για Επισκευή Παρμπρίζ

Για να πραγματοποιηθεί επισκευή στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων, το θραύσμα θα πρέπει να ισχύουν τα ακόλουθα:

  1. Το μέγεθος της ζημιάς να μην ξεπερνά ένα κέρμα των 2€
  2. Να βρίσκεται σε απόσταση, μεγαλύτερη από 5 εκατοστά από την άκρη του παρμπρίζ.
  3. Να μην βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού, στην περιοχή εύρους περίπου 30 εκατοστών από το κέντρο του τιμονιού.

Εφόσον πληρούνται και οι τρεις προϋποθέσεις, μπορούμε προχωρήσουμε με την επισκευή του εμπρόσθιου παρμπρίζ.

Κλείστε το ραντεβού σας με την Carglass®

H Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της επισκευή και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων και παραμετροποίησης κάμερας ADAS. Βρίσκεται στην ελληνική αγορά από το 2001, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο λειτουργεί σε 29 χώρες. Με την παγκόσμια τεχνογνωσία μας και τα πατενταρισμένα εργαλεία που χρησιμοποιούμε, υποστηρίζουμε περισσότερους από 11 εκατομμύρια αυτοκινητιστές κάθε χρόνο.

Το 2020, το κορυφαίο Institute of the Motor Industry (IMI) πιστοποίησε τις τεχνικές μας γνώσεις στην αντικατάσταση κρυστάλλων και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS. Η μέθοδος Belron® Way of Fitting που ακολουθούμε σε κάθε εργασία έχει αναγνωριστεί ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία για όλο τον κλάδο.

Τόσο για την επισκευή όσο και για την αντικατάσταση τζαμιών αυτοκινήτου, στην Carglass® προσφέρουμε εγγύηση εφ’ όρου ζωής για την εργασία μας, ενώ σε κάθε εργασία παραμετροποίησης κάμερας ADAS, προσφέρουμε γραπτή επιβεβαίωση ότι η εργασία έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία.  

Για οποιαδήποτε ζημιά στα τζάμια αυτοκινήτου, εμπιστευτείτε την ομάδα μας!

banner krystallo

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας