Blog

Σημάδι από πέτρα στο παρμπρίζ: Επισκευή ή Αντικατάσταση;

σημαδι απο πετρα στο παρμπριζ

Εντοπίσατε κάποιο σημάδι από πέτρα στο παρμπρίζ; Σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή σε επαρχιακό δίκτυο, είναι πολύ συχνό φαινόμενο να εκτοξευτεί κάποιο πετραδάκι από προπορευόμενο όχημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θραύσμα στο παρμπρίζ το οποίο ενδέχεται να εξελιχθεί σε μεγάλη ρωγμή εάν δεν επισκευαστεί άμεσα. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Σημάδι από πέτρα στο παρμπρίζ: Τι πρέπει να κάνετε;

Τώρα που εντοπίσετε το σημαδάκι, θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν το θραύσμα είναι επισκευάσιμο ή εάν απαιτείται η αντικατάσταση του παρμπρίζ με νέο κρύσταλλο. Ένα εμπρόσθιο παρμπρίζ μπορεί να επισκευαστεί μόνο όταν πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Για να πραγματοποιηθεί η επισκευή, θα πρέπει το σημάδι:

  1. να μην ξεπερνάει σε μέγεθος ένα κέρμα των 2 ευρώ,
  2. να βρίσκεται σε τουλάχιστον 5 εκατοστά απόσταση από την άκρη και
  3. να βρίσκεται εκτός του οπτικού πεδίου του οδηγού, που είναι η περιοχή εύρους περίπου 30 εκατοστών από το κέντρο του τιμονιού.

Όλα τα παραπάνω θα πρέπει να ισχύουν ταυτόχρονα για να κριθεί ένα σημάδι από πέτρα στο παρμπρίζ επισκευάσιμο. Εάν πάλι, δεν είστε σίγουροι, οι έμπειροι agents του τηλεφωνικού μας κέντρου είναι στη διάθεσή σας για κάθε απορία ή διευκρίνιση.

Επισκευή παρμπρίζ στην Carglass®

Σημάδι από πέτρα στο παρμπρίζ; Με την επισκευή εμπρόσθιου παρμπρίζ σε μόλις 30’ επαναφέρουμε την ανθεκτικότητα του κρυστάλλου στα προηγούμενα επίπεδα και προσφέρουμε εγγύηση εφ’ όρου ζωής για την εργασία μας. Με την πατενταρισμένη μέθοδο επισκευής ART®, που έχει αναπτυχθεί από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης του ομίλου, εξασφαλίζουμε 40% καλύτερο αποτέλεσμα από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο επισκευής. Η διαδικασία είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και 4 φορές πιο οικονομική από την αντικατάσταση.

Αντικατάσταση παρμπρίζ στην Carglass®

Εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις της επισκευής, απαιτείται η αντικατάσταση του κρυστάλλου. Στην Carglass®, σε κάθε αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ ακολουθούμε την μέθοδό μας Belron® Way of Fitting (BWoF), που έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα συνέπειας, ασφάλειας και ποιότητας. Η μέθοδος αυτή είναι πιστοποιημένη ως η μόνη ενδεδειγμένη διαδικασία για όλο τον κλάδο από το κορυφαίο Institute of the Motor Industry (IMI) και πλέον αποτελεί μέρος του Προγράμματος Διασφάλισης Ποιότητας του ινστιτούτου. Παράλληλα, σε κάθε εργασία αντικατάστασης κρυστάλλων χρησιμοποιούμε γνήσια πιστοποιημένα κρύσταλλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι η Pilkington, η Fuyao, η AGC κ.α..

Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο, όταν πρόκειται για την ασφάλειά σας! Για να κλείσετε το ραντεβού σας με την Carglass®, καλέστε μας ή συμπληρώστε την online φόρμα.

repair

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας