Blog

More than Glass: Οι 3 προϋποθέσεις για εγγυημένο αποτέλεσμα

adas

Στην Carglass® παρέχουμε ασυναγώνιστη ποιότητα υπηρεσιών μέσα από την εφαρμογή πρότυπων διαδικασιών, στην αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων και στην Παραμετροποίηση Κάμερας ADAS, υπηρεσία που προσφέρουμε ήδη από το 2014. Η ραγδαία εξέλιξη στον κλάδο του αυτοκινήτου και η συνεχώς αυξανόμενη κυκλοφορία νέων μοντέλων οχημάτων στους δρόμους της χώρας μας, επιτάσσει τη συνεχή εξέλιξη σε τεχνολογία και τεχνογνωσία, για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Carglass® More Than Glass: Ποιες είναι οι 3 βασικές προϋποθέσεις;  

Τα νέα δεδομένα έχουν οδηγήσει στην θέσπιση τριών βασικών προϋποθέσεων που πρέπει να εφαρμόζονται ταυτόχρονα για εγγυημένο αποτέλεσμα. Αυτές είναι:

  • Η χρήση αποκλειστικών πατενταρισμένων εργαλείων σε κάθε εργασία επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων.
  • Η τοποθέτηση γνήσιων πιστοποιημένων κρυστάλλων, που παράγονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κρυστάλλων στον κόσμο.
  • Η εφαρμογή πιστοποιημένων μεθόδων από τον κορυφαίο φορέα ΙΜΙ, στην αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων και στην παραμετροποίηση ADAS για παραδοσιακά, υβριδικά και ηλεκτροκίνητα οχήματα από τεχνικούς με πιστοποιημένες τεχνικές γνώσεις.

Η Carglass® αποτελεί τo μοναδικό εταιρικό δίκτυο που μπορεί να εγγυηθεί για την ταυτόχρονη διασφάλιση και των τριών προϋποθέσεων, προσφέροντας υψηλή ποιότητα στην τοποθέτηση κρυστάλλων και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS σε όλη την Ελλάδα.

1.Τεχνολογία & Αποκλειστικά Εργαλεία 

 glass

Στην Carglass® κάνουμε χρήση αποκλειστικών πατενταρισμένων εργαλείων τα οποία έχουν αναπτυχθεί από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του ομίλου, Belron® Technical. Το Belron® Technical αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που αποκλειστική τους ευθύνη είναι η διεξαγωγή έρευνας στο τομέα θραύσης κρυστάλλων, στον εντοπισμό και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στην επισκευή και την αντικατάστασή τους και τη δημιουργία και ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων. Τα αποκλειστικά πατενταρισμένα εργαλεία για την υπηρεσία της αντικατάσταση κρυστάλλων, με τον εργονομικό σχεδιασμό τους, συμβάλλουν στην ασφαλή αφαίρεση του παρμπρίζ χωρίς τραυματισμούς στο αμάξωμα και στην τοποθέτηση του παρμπρίζ από έναν τεχνικό με ακρίβεια, χωρίς την βοήθεια επιπλέον ατόμου.

Για την επισκευή εμπρόσθιου παρμπρίζ, διαθέτουμε δύο αποκλειστικά εργαλεία, Art® & Glass Medic®. Οι μέθοδοι που ακολουθούμε στην επισκευή του εμπρόσθιου παρμπρίζ εξασφαλίζουν την ακριβέστερη εφαρμογή της ρητίνης στην περιοχή της ζημιάς για την κορυφαία ποιότητα επισκευής και επαναφέρουν πλήρως την ανθεκτικότητα του κρυστάλλου στις αρχικές του ιδιότητες.

2.Γνήσια πιστοποιημένα κρύσταλλα

Με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια, στην Carglass® τοποθετούμε πιστοποιημένα γνήσια κρύσταλλα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο, όπως μεταξύ άλλων, τους πολυβραβευμένους από τις αυτοκινητοβιομηχανίες FUYAO και AGC. Τα κρύσταλλα που τοποθετούμε είναι πιστοποιημένα από τον κατασκευαστή για την ίδια ποιότητα και τα ίδια βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά ασφαλείας που φέρει το κρύσταλλο που τοποθετούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες κατά την κατασκευή του οχήματος.

3.Πιστοποιημένες μέθοδοι

 ergaleia

Η Carglass® είναι πιστοποιημένη για τις μεθόδους που εφαρμόζει στην αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS, από το Institute of the Motor Industry (IMI), το μοναδικό Επαγγελματικό Ινστιτούτο της Αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως, εξουσιοδοτημένο να αξιολογεί και να πιστοποιεί τεχνικούς και υπηρεσίες διασφαλίζοντας ότι οι καταναλωτές λαμβάνουν υπηρεσίες προκαθορισμένων υψηλών προδιαγραφών. Προκειμένου να διασφαλίζεται η τεχνική αρτιότητα, οι τεχνικοί μας ακολουθούν το αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης του ομίλου Belron®, που βασίζεται στην μέθοδο Belron® Way of Fitting (BWoF).

Η Carglass® Ελλάδος επενδύει συστηματικά από το 2014 σε εξοπλισμό και εκπαίδευση των τεχνικών της προκειμένου να παρέχει την υπηρεσία παραμετροποίησης καμερών ADAS που διαθέτουν τα σύγχρονα οχήματα, προσφέροντας ολιστική εξυπηρέτηση και οδηγική ασφάλεια.

Carglass Προσφορές
Repair for Nature
Eργαστείτε μαζί μας